Elmas Küpe ile Işıl Işıl

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en nadide taşlarından biri olan pırlanta, takı ile birlikte muazzam bir zarafet ve güzellik sunuyor. Kulaklarda ışıldayan Lizay pırlanta elmas küpe modelleri harika tasarımları ile dikkat çekiyor.

Lüks ve kaliteyi içinde barındıran ve kulaklardaki varlığıyla her zaman parıldayan pırlanta elmas küpe modellerimiz uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanılacaktır. En dayanıklı metallerden biri olan elmas, kalitesinden hiçbir zaman ödün vermemekte ve göz alıcı güzelliğini her zaman korumaktadır.

Elmas Küpe Modelleri

Pırlantaların ışıltısı ve zarafetinin yanı sıra özel tasarımlar ve mükemmel işçilikle hazırlanan Lizay pırlanta elmas küpe modelleri oldukça zengin bir ürün yelpazesine sahiptir.

Sıra dışı ve modern tasarımlara sahip özel yapım pırlanta küpe modellerimiz kadınlara eşsiz bir aksesuar deneyimi sunuyor. Bu küpeler zincir ve taşlarla en çok aranan tasarımlardır. Her modelin karat ağırlığı farklıdır. 10 ila 0,60 ct karat, isteğe bağlı Bu küpelerin değeri buna göre artar.

Farklı karatlarda pırlanta küpeler, süslü pırlanta küpeler, sallantılı pırlanta küpeler, tektaş süslü pırlanta küpeler, pırlanta gül küpeler, pırlanta yakut küpeler, pırlanta safir küpeler, pırlanta küpeler, zümrüt küpeler, pırlanta tekli tüp yüzükler ve pırlanta beş köşeli pırlanta küpeler küpe trend modellerimiz arasındadır. https://www.lizaypirlanta.com/elmas-kupe sitemizden güvenle satın alabilirsiniz.

 

 

Elmas Küpe ile Işıl Işıl
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin