Elektrik Akımına Kapılan İşçi Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in Bayırköy beldesinde bulunan Paşalar trafo merkezide elektrik işçisi çıktığı direkte elektrik çarpması sonucu hayatını kaybetti.

 

Edinilen bilgiye göre Bilecik’in Bayırköy beldesinde bulunan Paşalar trafo merkezinde meydana geldi.

 

Trafo merkezindeki elektrik arızasını onarmak için direğe çıkan OEDAŞ personeli Türker Güven (44), elektrik akımına kapılarak direkten düştü. Talihsiz işçiyi gören mesai arkadaşları, durumu 112 Acil Sağlık Ekiplerine bildirdi. Ambulansla Osmaneli Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Güven hastanede hayatını kaybetti.

 

Selahattin Çetintaş Devlet hastanesinde ön otopsi işlemi yapıldıktan sonra kesin ölüm sonuncu öğrenilmesi için Türker Güven cenazesi Bursa adli tıp kurumunu gönderildi. Otopsi işlemleri bittikten sonra ailesine teslim edileceği öğrenildi.

Elektrik Akımına Kapılan İşçi Hayatını Kaybetti
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 17 Eylül 2018, 09:57

    İnsanlığı ve karakteri ile örnek teşkil eden değerli komşum Türker kardesime yüce Allah’tan rahmet,basta esi ve evlatlari olmak uzere tum sevenlerine bas sagligi dilerim….Mekani cennet olsun….

    Cevapla
  2. Ailesine ve sevenlerinin basi sagolsun.Allahim rahmet eylesi

    Cevapla
  3. 17 Eylül 2018, 17:34

    ÇOK SEVDİĞİM ARKADASIMI MESLEKDAŞIMI KAYBETMENİN DERİN ÜZÜNTÜSÜ İÇERİSİNDEYİM..ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN.AİLESİNE VE OSMAN GAZİ OEDAS ÇALISANLARININ BASI SAGOLSUN..YAKINLARINA SABIRLAR VERSİN…AHMET YILDIZ

    Cevapla
Bizi Takip Edin