EL EMEĞİ GÖZ NURU SERGİSİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Açık Cezaevi’nde bulunan hükümlülerin el işi ürünlerinin yer aldığı sergi düzenlenen törenle açıldı.


Alışveriş merkezinde düzenlenen serginin açılış töreni öncesinde Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç, tarafından bir konuşma yapıldı.

 

 

Başsavcı Kılıç, açık ceza infaz kurumunda 330 hükümlünün bulunduğunu ve bu sergide de hükümlülerin boş zamanlarında yapmış oldukları el işi ürünlerin sergilendiğini söyledi.

 

 

Başsavcı Kılıç, “Ceza infaz kurumlarımız birer rehabilitasyon, eğitim ve üretim merkezi haline dönüşmüştür. Bozüyük Açık Ceza İnfaz kurumumuzda 330 hükümlümüz bulunuyor. Düzenlenen iş ve meslek kursları, sosyal ve kültürel faaliyetler ile hükümlülerimizin eğitimlerine devam etmeleri sağlanarak topluma kazandırılmalarını amaçlamaktayız. Bugün burada hükümlülerimizin boş zamanlarında yapmış oldukları el işi ürünlerini sergilemekteyiz. Demir, marangoz, resim atölyemiz ve Zeki Bayrak sosyal tesisleri restoranımızda hükümlü iş gücü ile beraber ülkemize ve milletimize hizmet etmekteyiz. Bu itibarla Açık Ceza İnfaz kurumumuz olarak yapılan çalışmalarımızın ve hükümlülerimizin boş zamanlarında yaptıkları el emeği göz nuru ürün sergimizi siz vatandaşlarımıza sunuyoruz” dedi.

 
Sergi açılışına, Kaymakam Hasan Yaman, Bilecik Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban, Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç, Bilecik ve Bozüyük adliyelerinde görev yapan hâkimler ve cumhuriyet savcıları, Garnizon Komutanı Binbaşı Alper Koç, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Bozüyük Açık Ceza Evi İnfaz Kurumu Müdürü Ruhi Aytuttu ve davetliler katıldı.

EL EMEĞİ GÖZ NURU SERGİSİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin