EĞİTİM BİR-SEN, GÖREVE YENİ BAŞLAYAN ÖĞRETMENLER İLE BULUŞTU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Eğitim Bir Sen’in düzenlemiş olduğu yemekli tanışma programında Bilecik’e ilk atama yolu ile atanan öğretmenler davet edildi. 55 Öğretmen ve 10 memur’un katıldığı yemeğe Eğitim Bir-Sen Bilecik Şube Başkanı Ahmet Selöz, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları da katıldı.

DSC_0196

Bilecik Polis Evi’nde gerçekleşen programın açılış konuşmasını Eğitim Bir-Sen Bilecik Şube Başkanı Ahmet Selöz yaptı. Selöz konuşmasında kendini tanıttıktan sonra aday öğretmenleri selamlayarak programın amacını, sendikanın ve sendikalaşmanın önemini vurguladı.

Selöz, “Eğitim bir-sen şu anda Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütü, 350 bin Eğitim çalışanını bünyesinde barındıran bir örgüt. Bağımlı olduğu konfederasyon dolayısı ile 850 bin üyesi olan bir ailenin mensubu gibi ben kendimi hissediyorum, sıkıntı ve problem olduğunda hemen her yerde arayıp sorabileceğimiz insanlar var, Türkiye’nin her yerinde ve her kurumunda teşkilatlarımız, iş yeri temsilcilerimiz var. Türkiye’nin En büyük ve En Etkili sivil toplum örgütüyüz” dedi.

Programa katılan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İlk atama yolu ile atanan öğretmenleri selamlayarak, “Şehrimize yeni gelen ve göreve yeni başlayan kardeşlerimiz başta olmak üzere; Taşı mermeri toprağı seramik, yaprağı ipek, Kuruluş ve Kurtuluş’un şehri Şeyh Edebali Diyarı, Osmanlı Toprağı, Ertuğrul Sancağı Bilecik’e hoş geldiniz, İyiki Bilecik’i seçmişsiniz, iyiki Bilecik’e gelmişsiniz, iyi ki böyle bir sendika çatısı altında bir araya gelmişsiniz. Bende bir Öğretmen, bir Eğitimci babasıyım. Belediye Başkanlığı olarak bulunduğumuz süre içerisinde kendimize bir prensib edindik ve her sene bir eğitim projesi yapmayı hedef koyduk ve onlarıda yapma çabası içerisindeyiz ” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, İlk atama yolu ile atanan öğretmenleri selamlayarak “Mutlaka bir sendikaya üye olun, Örgütlü toplum Güçlü toplumdur. Modern Dünya’da bir insanın kişiliği, üye olduğu sivil toplum örgütleri ile ölçülüyor. Bugün bir sendika’nın çatısı altında bir araya geldik, Ben de İl Milli eğitim müdürü olarak yıllarca sendikaya emek vermiş bir arkadaşınız olarak bugün burada sizi görmekten son derece memnun olduğumu ifade etmek istiyorum” dedi.

Altınkaynak, Önce ki yıllar da görev yaptığı yerler de çektiği zorlukları anlatarak “Bilecik ve İlçeleri gerçekten Cennet” ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından Öğretmenlere “Kelebeğin Rüyası” isimli kitap ve Öğretmenlerin isimlerinin yazılı olduğu kalemler hediye edildi.

DSC_0250

DSC_0253

DSC_0258

DSC_0192

DSC_0196

DSC_0201

DSC_0234

DSC_0232

DSC_0216

DSC_0214

 

DSC_0203

 

EĞİTİM BİR-SEN, GÖREVE YENİ BAŞLAYAN ÖĞRETMENLER İLE BULUŞTU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin