DURSUN ALİ ERZİNCANLI VE ÖMER DÖNGELOĞLU İLE ”ES -SADIK”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan  ’’2016 Kültür ve Sanat Etkinlikleri’’ kapsamında vatandaşlarımız, birbirinden güzel aktivite ile buluşmaya devam ediyor.

Her ay birbirinden güzel konu ve konukları Bilecikliler ile buluşturan Bilecik Belediyesi, Şubat ayı etkinlikleri kapsamında birbirinden özel program ve sanatçıları ağırlamaya devam ediyor.

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan etkinlikler kapsamında, çocuklarımız eşsiz tiyatro oyunları ile buluşurken, yetişkinler ise değerli konu ve konukların bir araya geleceği güzel ve anlamlı söyleşi ve konferans ile buluşacak.

Kültür ve Sanat Şehri Bilecik hedefi doğrultusunda birbirinden güzel etkinliğin gerçekleştirileceği 2016 Ocak Ayı aktiviteleri kapsamında Televizyon ekranlarının değerli isimleri olan Dursun Ali Erzincanlı ile Ömer Döngeloğlu Bileciklilerle bir araya gelecek.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde, 17 Ocak Pazar günü saat: 19:00’da gerçekleştirilecek olan etkinliğe tüm halkımız davetlidir.

DURSUN ALİ ERZİNCANLI VE ÖMER DÖNGELOĞLU İLE ”ES -SADIK”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin