DURMAK BİLMİYORLAR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milletvekili Selim Yağcı ve AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, 24 Haziran Seçimleri sonrasında elde edilen büyük zafer sonrasında ilçe ve belde teşkilatlarını ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz gün Söğüt, Yenipazar, İnhisar ve Gölpazarı ilçelerimiz ve Vezirhan Belde teşkilatı üyelerini ziyaret eden Milletvekili Selim Yağcı bugün ise Pazaryeri ve Osmaneli ilçemizi ziyaret etti.

 

Milletvekili Selim Yağcı; AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve parti temsilcileri ile partililerin de hazır olduğu ziyarette seçim sonuçlarını değerlendirerek, vatandaşlara bilgi verdi.

Milletvekili Selim Yağcı ziyaretleri hakkında; ‘’ 24 Haziran Seçimleri sonrasında AK Davanın AK Neferleri Teşkilatlarımıza ziyaretlerde bulunduk. Osmaneli ve Pazaryeri İlçe Teşkilatlarımız ile birlikte bir araya gelerek seçim zaferimizi değerlendirdik. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizin azmi ve milletimizden aldığımız destekle hep birlikte ilk günkü aşkla #GüçlüBilecik için durmadan, yorulmadan çalışacağız.
Hep Birlikte Türkiye’yiz.
Hep Birlikte Daha İyiye Daha Güzele…’’ ifadelerini kullandı.

DURMAK BİLMİYORLAR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Göreceğiz calismalriniz sözde mi olacak özde mi olacak bilecik e öyle birşey yapmalısınız ki bu fikirde cumhurbaskanindan değilde sizin projeniz olmalı ki avm mi olur minibüsleri değiştirip belediye otobüs leri mi geliştirirsiniz iç ve dış hatlarda bilebildiler alışveriş için diğer illere gitmek zorunda kalmadığı bir proje mi geliştirirsiniz iyi düşünün yoksa kayıp dalga da büyüyecek

    Cevapla
Bizi Takip Edin