Dün 1 Bugün 2: Kongre Merkezi Önünde Otobüs Yayaya Çarptı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te otobüsün yayaya çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre; Bilecik Bahçelievler mahallesinden Sanayi Rampası istikametine dönüş yapan Selami A. yönetimindeki 35 KJG 41 plakalı otobüs Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi mevkisinden yolun karşısına geçmek isteyen 29 yaşındaki Damla Nur K.’ya çarptı.

Çarpmanın etkisi ile Damla Nur K. yaralandı.

Olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan dün akşam üstü (11.06.2021) gerçekleşen motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi yaralanmıştı. 2 günde 2 ayrı kazada 2 kişi yaralandı.

İLGİLİ HABER

Dün 1 Bugün 2: Kongre Merkezi Önünde Otobüs Yayaya Çarptı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. Yayalara öncelik diye diye kırmızı ışıkta bile yola atlayan , sürücüye ters ters bakan yayalar doldu ortalık . ALLAH şifa versin.

    Cevapla
  2. Ben tir soforuyum Allah için şu bilecikte olan keşmekeş trafik turkiyenin hiç bir yerinde yok yayalara kirmizi yanmasi halinde adam yola atlıyor büyük araçlar taksi gibi hemen duramıyor ya tirlari kamyonları başka yerden gönderecekler yada daha çok karisir bu trafik

    Cevapla
  3. YAYALAR İÇİN ALT GEÇİTLER YAPILSA BU SORUNLAR AZALIR ORANIN KRONİK SORUNUNU ARAÇLAR DURDU DİYE YAYALAR KIRMIZI IŞIKTA GEÇİYOR BAHÇELİ EVLER İSTİKAMETİNDEN ÇIKAN ARAÇLARA KİMSE BAKMIYOR

    Cevapla
  4. BİLECİKTE YAYA GEÇİTLERİ SIKINTILI YAYALAR KIRMIZI IŞIK TA GEÇİYOR BİLECİK E ALT GEÇİTLER ŞART

    Cevapla
  5. 14 Haziran 2021, 10:07

    Biecik’te şöyle bir sorun var. Trafik denilince sadece hız aklına gelen bir emniyet. Heryer radar. kurulsun elbette karşı değiliz. Ama 2 şeritli yolda adam arabasını bırakıp gidiyor hiç birşey olmuyor. Bankaların önü öyle hep. Ya bu rahatlık nerden geliyor. kimseye ceza kesilmiyor çünkü. Herkes istediği gibi bırakıp gidiyor. Dükkanlar desen kapılarının önleri duba, sandalye herkes kapmış kamu arazisini park yerleri dolu birşey diyen yok. Yaya geçitlerinde yayaya kimse yol vermiyor. Sonrada çözümü yayadan şöförden bekleyin. Bu arada mesai çıkış saatlerinde ısrarla yollarda çalışma yapan belediyeyi de unutmayayım. Herkes görüyor bunları ama… Değişmez… Bu şehir için üzülüyorum…

    Cevapla
    • 14 Haziran 2021, 14:17

      çok doğru tespitler katılıyorum Sabahları börek-çörek alanlar öğlen bankalarda işi olanlar dörtlülerini yakınca trafik akıyor sanıyor. Polis araçları ellerinde mikrafon sadece plaka okuyorlar 5 dk arayla 3 polis aracının aynı plakayı anons ettiğine şahit oldum.
      Nerdeyse 20 metre ara ile yaya geçidi var, bunlar trafikte risk yaratıyor. Yayaya yol verseniz arkadan başka araçlar çarpıyor vermesiniz yayayı tehlikeye atıyorsunuz. Trafik ışığının olmadığı yerde yaya geçilteri kapatılmalıdır.

      Cevapla
Bizi Takip Edin