Drone ile Trafik Denetimi Yapıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğünce drone destekli trafik denetimi geçekleştirildi.

Trafik kurallarına uymadığı belirlenen sürücüler, Bozüyük Çevre yolu üzerinde Seyir Terası yanındaki hakim tepeden havalanan drone ile uygulama noktasındaki ekiplere bildirildi.

 

Trafik denetimlerini İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner ile birlikte inceleyen Bilecik İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal; “Emniyet Genel Müdürlüğümüzün 2 Kasım’dan itibaren tüm Türkiye’de başlattığı havadan kontroller kapsamında, Bozüyük’te drone ile trafik kontrollerimizi sürdürüyoruz. Günün çeşitli saatlerinde drone ile yapılan ihlaller tespit edilerek, ileri yönde bekleyen ekiplerimize bildiriliyor ve hatalı sürücüler ile ilgili gerekli idari işlemleri gerçekleştiriyoruz. Son zamanlarda yapılan yoğun trafik denetimleri ve sürücülerimizin trafik kurallarına uymalarında gösterdikleri kararlılık neticesinde, trafik kazalarının önlenmesi konusunda önemli mesafeler alınırken önceliğimiz, vatandaşlarımızın güvenliğidir” ifadelerini kullandı.

 

Drone görüntülerinde kırmızı ışık, emniyet şeridi ve hız ihlali yaptığı, cep telefonuyla konuştuğu tespit edilen sürücülere trafik ekipleri tarafından cezai işlem uygulandı.

Drone ile Trafik Denetimi Yapıldı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. Süpersiniz
    Devamını bekliyoruz

    Cevapla
  2. Ceza yazmak için atmadık takla kalmadı

    Cevapla
  3. soygunlara devam

    Cevapla
  4. Amac vatandaşın canı degil parasi. Nasil soyacaklarini şaşırdılar

    Cevapla
  5. 22 Kasım 2018, 15:15

    sn: yetkililer
    Bozüyük giriş çıkışında yeterince radar var millete daha fazla ceza yazmak yerine o bölgedeki trafik şube personeli ve gövde gösterisi yapan müdür bey ler Bozüyük te bulunan bir tesiste şoför arkadaşlara birebir eğitim verse daha etkili olur insanlar memur arkadaşlara küfür edeceğine allah razı olsun der ve eğitim olmayan her yede ya ceza olur yada yollarda bariyer biraz eğitim şart

    Cevapla
Bizi Takip Edin