BU İŞLETMEDE DOLAR BOZDURANA ÇAYLAR MÜESSESEDEN!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısının ardından başlatılan kampanyaya vatandaşlar ve esnafın desteği artarak devam ederken, kampanyaya destek veren Bilecik’te bir kafeterya işletmecisi ise bozdurduğu 100 doların makbuzunu getirenlere 5 bardak çayı ücretsiz veriyor.

Otogarda kafeterya işleten Necmi Şakar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısına destek vermek amacıyla işletmesinde kampanya başlattıklarını söyledi. Şakar, “Biz küçük esnafız ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısına kayıtsız kalamazdık. Ufakta olsa kampanyaya böyle bir destek vermek istedik” dedi.

 

“5 bardak çay bedava”

Türkiye’nin 15 Temmuz’la sıkıntılı bir sürece sokulmak istendiğini ancak Türk milletinin birlik ve beraberliğinin buna müsaade etmediğini dile getiren Şakar, “Küçük esnaf olarak kendimizce böyle bir kampanyayı uygun gördük ve 100 dolarını bozdurup makbuzunu getirene 5 bardak çayı bedava veriyoruz. Kampanyamızın diğer esnafımıza ve iş adamlarına örnek olması için önayak olduk. İnşallah bu kampanya artarak devam eder ve Türk liramız değer kazanır.” ifadelerinde bulundu.

Kampanyayı işletmede yeni başlattıklarını, yaklaşık 10 müşterinin dövizini bozdurarak makbuzunu getirdiğini anlatan Şakar, Biz de bu müşterimize çay ikramında bulunduk. Müşterimiz hakkı olan çayları diğer müşterilerimize ikram ederek kampanyamıza destek oldu. Bu da bizi oldukça memnun etti.” dedi.

 

 

BU İŞLETMEDE DOLAR BOZDURANA ÇAYLAR MÜESSESEDEN!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. adamın kralısın necmi dayı

    Cevapla
  2. Reklamın iyisi kötüsü olmaz

    Cevapla
Bizi Takip Edin