DOĞUŞ SUNİ DERİ KÖSELE ÇALIŞANLARIYLA YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlimizin köklü fabrikalarından Doğuş Suni Kösele fabrikasının çalışanları 2021 yılının son günlerinde yeni yılın gelişini kutlamak amacıyla bir araya geldi.

Fabrika sahibi Şermin Kahraman’ın ve Fabrika Müdürü Şener Taylan’ın da katıldığı yemek ve müzik eşliğinde düzenlenen etkinlikte fabrika işçileri düzenlenen etkinlikte gönüllerince eğlendiler.

Konak Kafe Restoran’ta gerçekleşen eğlence programında işçiler, yemeğin ardından canlı müzik eşliğinde ilk dansın edilmesi sonrası oyun havalarıyla gecenin tadını çıkardılar.

“BEN KENDİ SEKTÖRÜMDE HEDEFLER KOYARAK YAŞARIM”

Gecede konuşma yapan fabrika sahibi Şermin Kahraman bu yıl kendilerine yeni hedefler koyduklarını belirttiği konuşmasında şunları ifade etti:

Acıları ile güzellikleri ile bir yılı daha geride bıraktık. Zorlu bir yıl geçirdik. Hastalıklar, yangınlar, seller, ekonomik zorluklar ama sonuçta hepimiz el ele verdikten sonra aşılmayacak bir şey yok. Önemli olan birlikte mücadele verebilmek. Ben kendi sektörümde hedefler koyarak yaşarım. Artık Bilecik’li olarak da sizler için kendime hedefler koyuyorum. Yine bu yıl işimde en iyiyi, en doğruyu yapabilmek, bir gömlek daha üstü atlayabilmek hedefim.

Bilecikliler için ise bu yılki hedefim; yaşlılar ve çocuklar ile çevre duyarlılığı olacak. Çünkü ailede kadın ve çocuk çok önemli. Kadınlarımıza değer vermeliyiz ki, kendilerini güvende ve iyi hissetsinler. Bunun sonucunda da çocuklarımız iyi şartlarda yetişsin. Çocuklarımızı yalandan arındırmalıyız, onları çevre temizliğine karşı duyarlı kılmalıyız. Çevremizi temiz tutmayı, büyüklere sevgi ve saygıyı yerleştirmeliyiz. Bir tek çocuğa dahi bir şeyler verebiliyorsak bizim için en büyük ödül olur. Herkese sağlık ve mutlu dolu yıllar dilerim.

DOĞUŞ SUNİ DERİ KÖSELE ÇALIŞANLARIYLA YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin