DODURGA BARAJ GÖLETİ’NİN KİRALAMASI YAPILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hacı Dursun YILDIZ ile S.S. Çokçapınar Su Ürünleri Değerlendirme Kooperatifi arasında atılan imzalar sonucunda Dodurga Baraj Göletinin kiralaması yapıldı.

İl Müdürü YILDIZ göletin kiralaması esnasında yapılan açıklamada şunları söyledi; “Amatör avcılık yapılmak üzere kooperatifimize Dodurga Baraj Göletinin kiralaması yapılmıştır.

Su ürünlerinin, beslenmemizdeki değeri ve önemi herkes tarafından bilinmektedir. Bu nedenle, göletlerin kiralanması sonucu elde edilecek kira bedellerinden ziyade, göletlerde avlanma sonucunda ortaya çıkacak ekonomik ve sosyal getiriler daha fazla önem arz etmektedir.

Amatör avcılığın da belirli kurallar çerçevesinde yapılmaya devam edilebilmesi için avcılarımızın avlanma  yasaklarına uymalarına ve çevre düzenini korunmasına özen göstermeliler. İnsanlarımızın bu konuda bilinçlenmesi için kurum olarak elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız.”

İmzaların atılmasıyla 06/10/2015 tarihinden itibaren Dodurga Baraj Göleti S.S. Çokçapınar Su Ürünleri Değerlendirme Kooperatifine kiralanmıştır.
20151006_145109

DODURGA BARAJ GÖLETİ’NİN KİRALAMASI YAPILDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin