DİVAN ÇIKARDI, REKTÖR AĞIRLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlük seçiminde Divan Başkanı Prof. Dr.Yusuf Cengiz Toklu, tarafından anlamsızca dışarı çıkarılan basın mensuplarını Rektör Azmi Özcan ağırladı.

 

 

Rektör Özcan’ın görev süresinin bitmesinin ardından Şeyh Edebali Üniversitesi yeni rektörünü seçmek için  konferans salonunda seçime gitti.

İlimizdeki tüm basın mensuplarının davet edildiği Rektörlük seçiminde seçime geçilir geçilmez basın mensupları Divan Başkanı Prof. Dr. Yusuf Cengiz Toklu tarafından dışarı çıkarıldı.

Bunun üzerine basın mensuplarının Rektör adaylarının oy kullanma anını görüntülemek istediklerini, tüm adayların birlik beraberlik içinde bir araya gelerek basına tanıtılıp poz verilmesi yönündeki istekleri Divan Başkanı tarafından geri çevrildi.

Bunun üzerine dışarı çıkan basın mensupları konferans salonundan ayrılan Rektör Azmi Özcan ile karşılaştılar. Durumu anlatan basın mensuplarını Rektör Özcan konferans solunu arkasında bulunan bir salonda ağırlayarak çay ikram etti. Rektör Özcan’ın da basın mensuplarının Konferans salonundan çıkarılmasından dolayı rahatsız olduğu gözlenirken göreve geldiği ilk günden itibaren iyi anlaştığı Üniversite’yi ve hatta kendisini eleştirmedikleri için görevlerini yapmadıkları yönünde sitem ettiği basın mensuplarının kendisi için ayrı bir yeri olduğunu söyledi. Bilecik basınını her zaman takdir ettiğini belirten Rektör Özcan basın mensupları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Görevinden daha henüz ayrılmadan aranacağı sinyallerini veren Rektör Azmi Özcan’ın ardından basın mensupları artık bize üniversiteden çok malzeme ve eleştiri çıkar yorumlarını yaptılar.

 





Kaynak: yarin11.com

DİVAN ÇIKARDI, REKTÖR AĞIRLADI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin