DEVA Partisinden Muhtarlara Ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deva Partisi Bilecik İl Başkanlığı, merkez mahalle muhtarlarını ziyaret etti.

Mahalle muhtarlarını ziyaret eden Deva partisi İl Başkanı Kadir Emre ve yönetimi, mahalle sakinleri ile de görüşerek istişarelerde bulundu.

Ziyaretler ile ilgili açıklamalarda bulunan İl Başkanı Kadir Emre, yeni ve güvenilir bir kadroyla emin adımlarla yürüdüklerini belirterek şu ifadelere yer verdi:

“EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ”

Liyakatli ve güvenilebilir genel başkanımız sayın ali babacan önderliğinde ülkemize damla damla can olmaya geliyoruz diyerek, ülkemizin ve ilimizin sorunlarını çözecek liyakatlı kadrolarla milletimize hizmet yolunda emin adımlarla yürüyoruz.

“TEK TEK DİNLEYECEĞİZ”

Bundan sonraki süreçte de sosyal ve kültürel faaliyetlerimiz tüm hızıyla devam edecektir diyerek milletimizi, esnafımızı, çiftçimizi, işçimizi, emeklimizi toplumun tüm kesimini kucaklayarak sorunlarını tek tek dinleyerek çözüm önerilerimizi sunacağız.

“ELİMİZDEN GELEN HER TÜRLÜ YARDIMI ESİRGEMEYECEĞİZ”

Son dönemde gittikçe artan kadınlarımıza şiddet olaylarını yakından takipçisi olacak ve mağdur olanların yanında olacağız. Engelli kardeşlerimizle de yüreklerimizi birleştirip engelsiz bir hayat için elimizden gelen her türlü yardımı esirgemeyeceğiz.

Türkiye’nin yeni bir yönetime ihtiyacı var, bundan sonra deva partisi olarak milletimizin geleceği emin ellerde olacaktır. Türkiye’nin devası hazır.

DEVA Partisinden Muhtarlara Ziyaret
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin