DEVA Partisi Bozüyük’te Ekonomi Gündemi Toplantısı Yaptı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEVA Partisi yönetimi, Bozüyük’te Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasında ekonomi gündemi ile ilgili toplantı gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen toplantıya DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Senem Oktay, Genen Başkan Yardımcısı Kurucular Kurulu Bölge Koordinatörü Merve Mollamehmetoğlu Keleş, DEVA Partisi Bilecik İl Başkanı Kadir Emre, Bozüyük İlçe Başkanı Emine Abdişoğulları ve parti üyeleri katıldı.

Yerel kalkınma konusunda fikir alışverişinde bulunduğunu belirten DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Senem Oktay, “Genel Başkan Yardımcımız Sn. Sanem Oktar ve Bölge Koordinatörümüz Merve Mollamehmetoğlu Keleş’in katılımlarıyla Bozüyük ilçemizde önemli temaslarda bulunduk. Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ile ilçemizin ekonomi gündemi üzerine toplantı yaptık, Bozüyük Dostlar Derneği ile ilçemizin vatandaşlarının nabzını tuttuk, Bozüyük Kent Konseyi ile yerel kalkınma konusunda fikir alışverişinde bulunduk ve yerel basınla bir araya geldik. Teveccühlerini esirgemeyen Bozüyük halkımıza teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdi.

Toplantı sonrası Bozüyük esnafını ziyaret eden parti üyeleri Bozüyük Dostlar Derneği, Bozüyük Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği, Bozüyük Esnaf ve Kefalet Kooperatifi, Bozüyük Esnaf Odası, Bozüyük Kent Konseyi ve esnaf ziyaretlerinde bulundu.

DEVA Partisi Bozüyük’te Ekonomi Gündemi Toplantısı Yaptı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin