Dev altın rezervi havadan kareler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in Söğüt ilçesinde Gübretaş’a ait maden sahasında 3.5 milyon onsluk altın varlığı tespit edilirken, alanda çalışmalar hız kazandı.

Çalışmalar ve altının çıkarılacağı maden sahası havadan görüntülendi.

Halka açık olan Gübretaş’ın Söğüt ilçesindeki maden sahasında yapılan sonda işlemlerinin ardından 3.5 milyon onsluk altın rezervi bulundu.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü ve Gübretaş Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Poyraz’ın bugün Söğüt’te yer alan altın madeni sahasında gelinen son duruma ilişkin değerlendirmenin ardından maden sahasında çalışmalar hızlandı.

İş makineleri ile maden sahasında başlanılan çalışmalar havadan görüntülenirken, sahada 7/24 3 güvenlik tarafından korunmakta.

Öte yandan 3.5 milyon ons rezervin ton karşılığı 108’i aşarken, rezervin bugünkü kurla 6,5 milyar dolarlık parasal değeri bulunuyor.

Dev altın rezervi havadan kareler
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. Daha önce altın koza diye bir şirket araştırmış hatta kazı çalışması yapmış neden bırakmış şimdi Tarım krd koop.ait gübre taş işletecek bu işte bir iş var ya çok az maliyetli yada başka bir iş

    Cevapla
    • Daha önceki firma kiraladı orası zaten gübre taşın eskiler iyi bilir sorun söğütlüdere ekonomi takla attı artık yer altı zenginliklerini reklam ediyorlar haber yapanlara sorun güvenlik hariç kaç kişi çalışıyor uyan ey insan oğlu

      Cevapla
  2. Haber 228’e teşekkür ederiz.Daha dün zaten haber yaptınız.Bugün daha detaylı bilgiler verdiniz.Kolaylıklar dileriz.

    Cevapla
  3. Ben güvenlik olsam alırdım ordan 250 gr falan😁

    Cevapla
  4. 24 Aralık 2020, 08:46

    15 temmuz darbe akşamı gömüldü o altınlar oraya yakın çevrede fetöye ait kaçak silah külçe altın belirli para var inşallah orasıdır orası değilse araştırsınlad baksınlar ben yerini biliyorum kaç senelik muhabbet zaten

    Cevapla
Bizi Takip Edin