DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE BİSİKLET HEDİYE EDİLDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Bilecik Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere bisiklet hediye edildi.
Ulusal ve uluslararası müsabakalarda düzenlenen sportif yarışmalar ile ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri arasında düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Bilecik Belediyesi tarafından bisiklet hediye edildi.
Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen programda; Bilecik Belediyesi Kültür ve  Sosyal İşler Müdürü İsmail Cihan ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Serkan Bircan, Belediye Başkanı Selim Yağcı adına öğrencilere bisikletlerini taktim etti.
Belediye Başkanı Selim Yağcı gerçekleştirilen çalışma hakkında yaptığı değerlendirmede; ”Bilecik Belediyesi olarak öğrencilerimize yönelik güzel ve anlamlı çalışmalar gerçekleştirmeye devam ediyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla birçok alanda başarılı olan öğrencilerimize bisiklet hediye ettik. İnşallah bundan sonra da belediyemiz imkanları dairesinde çocuklarımız ve öğrencilerimizi sevindirmeye, başarıya doğru koşmalarını teşvik etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE BİSİKLET HEDİYE EDİLDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. bisklet neder yahuu bilecikte yatırım varmıı fabrika geliyorumu ondan haber verinn

    Cevapla
Bizi Takip Edin