“DEMOKRASİ İÇİN PEDAL ÇEVİR” ETKİNLİĞİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediyesi tarafından 15 Temmuz hain darbe girişimini unutmamak, unutturmamak ve yaşananları genç nesillere anlatmak amacıyla hazırlanan 15 Temmuz Destanı Programı kapsamında “Demokrasi İçin Pedal Çevir” adlı bisiklet turu etkinliği düzenleniyor.

Bozüyük Belediyesi tarafından “Demokrasi İçin Pedal Çevir” sloganı ile düzenlenen bisiklet turu etkinliği 16 Temmuz 2017 Pazar günü yapılacak. 15 Temmuz’daki darbe girişimini vatandaşların birlik ve beraberlik içinde darbeye karşı koyarak elde ettiği zaferin taçlandırılması, birlik ve beraberliğin artırılması ve kaynaşma ortamı sağlamak amacıyla düzenlenecek olan etkinlik saat 18:00’de Cumhuriyet Meydanı’nda başlayacak.

 

 

Bisikletli gurup ana cadde üzerinde Eskişehir istikametinde yol alacak ve bisiklet turu 4 Eylül Mahallesi’nde 15 Temmuz Şehitleri Anıtı ve Parkı’nda sona erecek. Etkinliğin sonunda çeşitli yarışmalar ve ikramlar yer alacak.

 

Çeşitli yaş guruplarının katılabileceği bisiklet turu etkinliği için katılımcılar 14 ve 15 Temmuz 2017 tarihlerinde 2 gün boyunca Metristepe Kültür Merkezi’ne ve Yüzme Havuzu’na kayıt yaptırabilirler.

“DEMOKRASİ İÇİN PEDAL ÇEVİR” ETKİNLİĞİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin