Dalakdere Bilecik Belediyesi Tarafından Temizlendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz günlerde gündeme getirdiğimiz “Bilecik’te Bu Mahallede Nefes Almak Adeta İmkansız!” haberimizin ardından Bilecik Belediyesi tarafından dere temizlendi.

Bilecik’in merkeze bağlı İstasyon Mahallesinin ortasından geçen “Dalakdere”nin görüntüsü ve çevreye yaydığı pis kokusu vatandaşları isyan ettirmiş, vatandaşlar çözüm bulunması yetkililere seslenmişlerdi.

“GEÇİCİ BİR ÇÖZÜM..”

Haberimizin ardından işe koyulan Bilecik Belediyesine bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Dalakdere’nin temizlik işlemiş gerçekleştirildi. Derenin tazyikli suyla temizlenmesinin geçici bir çözüm olduğu bilinirken, dereye bağlanan kanalizasyondan dolayı Dalakdere’nin bu görünümü kazandığı da diğer iddialar arasında yer alıyor.

“ÇALIŞMA YAPILACAK MI?”

Diğer yandan, Vatandaşlar temizlikten dolayı Bilecik Belediyesine teşekkür ederken, Dalakdere’nin temiz kalabilmesi adına daha kalıcı bir çözüm için çalışma yapılıp yapılmayacağı ise merak ediliyor.


İLGİLİ HABERLER:

Dalakdere Bilecik Belediyesi Tarafından Temizlendi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. Belediye deredeki sivri sinekleri öldürmüş yıkayarak. Bataklığı kurutarak köklü çözüm bekliyoruz semih hocadan..

    Cevapla
  2. Bilecik in şansı Semih hoca farkı.

    Cevapla
    • Bilecik i b.k götürüyor bu arkadaş da gelmiş semih hoca farkı diyor. Güler misin ağlar mısın…

      Cevapla
  3. Kaynak Tekrar Eski haline gelsin Geçici Değil Kalıcı bi Çözüm Gerekli Senelerce Çöpü getirdiler koydular oraya istasyon mah chp kalesidir kütühya dan göç alır o ayrı yaşar tuzun başkan demişti patates tarlasında top oynuyonuz çocuklar diye top sahası hala patetes tarlası kaç dönem sonra almışken belediyeyi-) sayılar iyi çalışmalar.

    Cevapla
Bizi Takip Edin