CUMHUR İTTİFAKI ÜYELERİNDEN KAPALI PAZAR ZİYARETİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Nihat Can, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Yaşar ve Cumhur İttifakı üyelerinden oluşan heyet, Kapalı Pazar’ı ziyaret ederek vatandaşlar ve esnaf ile buluştu.

Esnafı tek tek dolaşan Belediye Başkanı Nihat Can ve beraberindeki heyet üyeleri, vatandaşlara ve esnafa hayırlı işler temennisini iletti.

 

Cumhur İttifakı olarak bir ve beraber şehrimizin dört bir köşesindeki insanımıza ulaştıklarını kaydeden Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’AK Parti İl Başkanımız Fikret Karabıyık, Merkez İlçe Başkanımız Nail Öztürk, Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Yaşar ve Cumhur İttifakımızın değerli üyeleri ile Kapalı Pazar’da esnafımız ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Hayırlı ve bereketli alışverişler diledik. Şehrimizin her bir noktasında vatandaşlarımızı dinlemeye ve ona göre çözümler üretmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın bizlere olan ilgisi ve sevgisiyle kendimizde ayrı bir güç hissediyoruz. Bu vesileyle bütün esnafımıza tekrar hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum.’’ ifadelerini kullandı.

 

Esnaf ve vatandaşlar da ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Nihat Can ve beraberindeki konuklarına teşekkür etti.

CUMHUR İTTİFAKI ÜYELERİNDEN KAPALI PAZAR ZİYARETİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 19 Mart 2019, 10:55

    2 Kğ patates alaydınız bakalım.

    Cevapla
  2. Pazar nasıl malûm Bilecikliler fabrikatör halkı dokunmaz onlara kilosu 5 tl sogan patates degilmi gerek yok ya tanzim satışa zenginiz Bilecikliler olarak malûm asgari ücretle çalışan maaşını alamayan yok nasıl sa .

    Cevapla
Bizi Takip Edin