Çukurören Biberi’ne yakın bir zamanda sürpriz

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından ilimizin üçüncü Coğrafi İşaretli Ürünü olarak tescillenen Çukurören Biberi için İl Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan yakında bir sürpriz daha olacağını söyledi.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Coğrafi İşareti alınan Pazaryeri Helvası ve Bozüyük Mercimekli Mantısı’nın ardından Çukurören Biberi de Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından Bilecik’in üçüncü Coğrafi İşaretli Ürünü olarak tescillenmişti.

“Yakın Bir Zamanda Sürpriz Olabilir”

Yeni hasat ürünleri yerinden almak adına sizleri köyümüze davet ediyoruz diyen İl Kültür ve Turizm Müdürü Bircan; “150 yılı aşkın ata tohumundan üretilen; köylü teyzeciklerimizin nakış nakış, ilmek ilmek gerdanlık kolye gibi dizdikleri el emeği göz nuru; Türkiye’nin en organik acısı Çukurören Biberi, Çukurören köyünün sokaklarını süslemeye başladı. Bu güzel ve eşsiz güzellikteki açık hava müzesini gezmeye ve yeni hasat ürünleri yerinden almak adına sizleri köyümüze davet ediyoruz. Bu arada yakın bir zamanda sürpriz olabilir.” ifadelerini kullandı.

Çukurören Biberi’ne yakın bir zamanda sürpriz
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin