ÇOCUKLARI MAKAMINDA AĞIRLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlimizde eğitim faaliyetlerini sürdüren Sınav Koleji İlkokulu öğrencileri, Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’yı makamında ziyaret etti.

Başkan V. Subaşı ziyaretten dolayı duyduğu sevinci belirterek, öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür etti.
Başkan V. Subaşı’na yoğun ilgi ve sevgi gösteren çocuklar, makam koltuğuna sırasıyla oturdu ve hatıra fotoğrafları çektirdi.

‘’ÇOCUKLAR VARLIKLARIYLA BİZLERE ENERJİ VERİYOR’’

Çocukların ziyaretiyle çok mutlu olduğunu kaydeden Başkan V. Subaşı, ‘’Sınav Koleji İlkokulu öğrencilerini belediyemizde ağırladık. Her birinin yanaklarından öpüyor, derslerinde başarılar diliyorum. Onların varlıkları bizlere enerji veriyor. Bilecik Belediyesi olarak çocuklar için mayıs ayında da birçok güzel etkinlik hazırladık. Kültür ve Kongre Merkezi ile Yaşayan Şehir Müzesi’nde bu hafta ve mayıs ayı boyunca güzel etkinlikler yapacağız. Bütün çocuklarımızı etkinliklerimize bekliyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Çocuklar ve öğretmenler de keyifli bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek, Başkan V. Subaşı’na teşekkür etti.
Başkan V. Subaşı ziyaret sonunda çocuklara hediyeler vererek fotoğraf çektirdi.

ÇOCUKLARI MAKAMINDA AĞIRLADI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Melek Hanım bırakın bu incik boncuk işlerini gidin parkta oynayın çocuklarla bırakın başkanlığı başşkası yapsın ne bu basında ekranlarda Bilecik yararına birşey yaptığınız yok böyle saçma şeylerle eyleniyorsun Diğer basınlarda size yapılan YORUMLARI silmesi için adam tutmuşsunuz aklınız bu kadar çalışıyor zaten KUMPAS işleri sizde RÜŞVET işleri sizde yemek ten ne kadar para götürdün onu izah et şehir içi park bahçelere ne kadar fidan dikimi yaptınız ondan bahset 95 binliralık ödemeyi 750 milyar fatura çıkartan sizsiniz bunun hesabını vereceksiniz AZ kaldı Hüseyiin YILDIZ sana tehtitle ORAYA OTURTTURDUN Pelitözü imarda rant elde eden kişiyii oraya nasıl oturtursun bununda hesabını vereceksin

    Cevapla
Bizi Takip Edin