ÇOCUKLAR ÜCRETSİZ TİYATRO OYUNLARIYLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geleceğimizin mimarları olan çocuklarımız, Bilecik Belediyesi tarafından, ücretsiz olarak sunulan sinema filmleri ve tiyatro oyunlarıyla buluşmaya devam ediyor.

 

Yarıyıl tatili hediyesi olarak hazırlanan ücretsiz sinema filmleri ve tiyatro oyunları ile tatillerini dolu dolu geçiren çocuklarımız, Bilecik Belediyesi tarafından her Pazar günü kendileri için ücretsiz olarak sunulan tiyatro oyunlarıyla buluşmaya devam ediyor.

 

Bilecik Belediyesi tarafından geleceğimizin teminatı çocuklarımız; bir yandan çizgi sinema ile keyifli anlar yaşarken, aynı zamanda Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde ise tiyatro oyunları ile buluşmaya devam ediyor.

 

Belediye Başkanı amcalarından çocuklara, yarıyıl tatili hediyesi olan tiyatro oyunu ve sinema filmleri ile çocuklarımız, her Pazar günü eğlenceli anlar yaşamaya devam ediyor.

 

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın aileleriyle yoğun ilgi göstererek doldurduğu Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezimizde çocuklarımız; 12 Şubat Pazar günü saat: 13:00’te ”Bir Prenses Masalı” adlı tiyatro oyunu ile buluşacak.

 

ÇOCUKLAR ÜCRETSİZ TİYATRO OYUNLARIYLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin