ÇOCUKLAR TİYATRO OYUNLARI İLE KEYİFLİ ANLAR YAŞADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi 2016 Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen tiyatro oyunları ile çocuklar keyifli anlar yaşadı.

bilecik haberleri

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafında düzenlenen etkinlikte; Keloğlan Deli Dumrul’a Karşı adlı çocuk oyunu sahnelendi.

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’DAN ÇOCUKLARA ”DİRİLİŞ” ADLI ÇOCUK DERGİSİ

Belediyecilik hizmetlerinde çocuklarımıza yönelik gerçekleştirilen aktiviteler ile büyük bir beğeni toplayan Bilecik Belediyesi çocuklarımızı; her yıl gerçekleştirdiği festival ve şenliklerin yanı sıra tiyatro ile de buluşturmaya devam ediyor.

Eğlenmenin yanısıra birçok bilgiyi de öğrenen çocuklarımız, tiyatro oyunun sonunda, Bilecik Belediye Başkanımız Selim Yağcı’nın çocuklara armağanı olan ”Diriliş” adlı çocuk dergisi dağıtıldı.

Çocuklarımız bir yandan güldürürken, diğer yandan onların bilgi ve beceri kabiliyetlerine de katkı sağlayan etkinlikler kapsamında çocuklarımız; şu ana kadar onlarca tiyatro oyununu keyifle izledi.

Eğitime her anlamda destek veren ve çocuklarımızın her türlü eğitim faaliyetine katkı sağlayan Bilecik Belediyesi tarafından her Pazar günü saat:13:00’te çocuklarımız birbirinden güzel oyunlarla buluşmaya devam edecek.

Oyunun sonunda Bilecik Belediyesi kameralarına konuşan çocuklar, gerçekleştirilen etkinlik dolayısıyla büyük mutluluk yaşadıklarını belirterek, Belediye Başkanımız Selim Yağcı’ya teşekkür ettiler.

bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri
bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

 

ÇOCUKLAR TİYATRO OYUNLARI İLE KEYİFLİ ANLAR YAŞADI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin