Cinayet zanlısı saklandığı evde kıskıvrak yakalandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manisa’nın Soma ilçesinde hayatını kaybeden bir kişinin katil zanlısı olduğu iddia edilen şüpheli, güvenlik güçlerinin titiz çalışması sonucu Osmaneli ilçesinde saklandığı evde kıskıvrak yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Manisa’nın Soma ilçesinde 24 Ağustosta kaldırımda çocuğunu beklerken, çatışmanın ortasında kalan ve hayatını kaybeden 1 kişinin katil zanlısı olduğu iddia edilen M.Ö., Bilecik’in Osmaneli İlçesinde saklandığı evde Polis ekiplerinin titiz çalışması sonucunda kıskıvrak yakalandı.

Osmaneli Emniyet müdürlüğü ekipleri, Manisa’nın Soma ilçesinde 24 Ağustos günü Mustafa Topçu Sokak’ta bulunan mekanlara ateş açması sonuncunda A.O. ve G.D.’nin, yaralamasına B.A. nın ise ölümüne sebebiyet verdiği iddia edilen M.Ö.(20) isimli şahsın Osmaneli ilçesi Haceloğlu mahallesinde saklandığı ihbarını aldı.

Güvenlik güçlerinin yaptıkları titiz çalışma sonuncunda evi tespit edilen ve yapılan operasyon sonuncunda M.Ö’ ile evde bulunan İ.D. ve M.E.D. yakalandı.

Evde yapılan aramada M.Ö.nün olayda kulanmış olabileceği düşünülen 1 adet tabanca ve bu tabancaya ait mermiler ele geçirildi.

Polis ekiplerince gözaltına alınan şahıslar, Hastanedeki sağlık kontrolünün ardından ifadelerini almak için Emniyet müdürlüğüne götürüldüler.

Cinayet zanlısı saklandığı evde kıskıvrak yakalandı!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin