ÇİFTÇİLERİ UNUTMADILAR!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik Gençlik kolları üyeleri Çiftçiler haftası sebebiyle, Bilecik ilinin merkeze bağlı Yeniköy köyündeki çiftçileri ziyaret ettiler.

IMG_5990

Sabah erken saatlerde yola çıkan AK Partili Gençler, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla Bilecik’in merkeze bağlı Yeniköy köyünde tarlada çalışmakta olan çiftçileri ziyaret ettiler.

 

Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Bilecik Gençlik Kolları başkanı Servet Yılmaz, köy halkının yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını belirterek, “Sabah erken saatte gittiğimiz köyde köy halkının yoğun ilgisiyle karşılaştık. Böyle anlamlı bir haftada çiftçilerimizle beraber olalım dedik ve böyle bir calışma yürüttük. Bizleri güler yüzle karşılayan köy halkımıza teşekkür ederiz…” ifadelerini kullandı.

 

ÇİFTÇİLERİ UNUTMADILAR!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 15 Mayıs 2016, 22:51

    Her sofrada önümüze gelen her nimet için Allah’a şükür, o nimetin soframıza gelinceye kadar emeği ve alın teri karışan Çiftçilerimize dua ve teşekkürü etmeliyiz. Gençleri kutlarken ikramın çiftçilerin ürettiği ayran, yoğurt, meyve kısacası tarımsal ürünler olmalıydı. Asitli içecekler ve özellikle de Filistinli Müslümanlara kurşun olarak zalim israile pay ayıran o firmanın ürününün kullanılması üzmüştür. Ak Gençlik daha çok bilinçli ve dikkatli olmalısınız. Başarılar.

    Cevapla
Bizi Takip Edin