CHP’Lİ YILMAZKAYA: “YAŞAYAMIYORUZ”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya Bilecik’te düzenlediği basın açıklamasın, “TÜİK’e göre; 74 galiba, 4 puan yükselmiş. Bağımsız araştırma şirketlerine göre yüzde 160’mış. Valla bence ne yüzde 160 ve yüzde 73 300-400 vardır.” dedi.

Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ile birlikte ‘Sorunu biliyoruz, çözeceğiz’ temalı çalışma kapsamında Bilecik’ gelen Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı binasında gerçekleşen basın toplantısında; Milletvekili Yaşar Tüzün, Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, CHP İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar ve CHP Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu’da hazır bulundu.

“KİMDEN KORKUYOR, NEYDEN KORKUYOR?”

İktidara ekonomi üzerinden eleştirilerde bulunan Milletvekili Yılmazkaya şöyle konuştu:

Hatırlarsanız, bu iktidar ilk geldiğinde, ‘Parmağımda bir yüzüğüm var’ dedi. Böyle mütevazi bir yapı ile geldiler. Keçiören’de bir villada oturuyordu Sayın Cumhurbaşkanı Başbakanken. Şimdi 4 bin koruma ile sokağa çok zor çıkıyor görüyorsunuz. Bizim meclisteki grup günlerinde bir milletvekili olarak bile zorla geçiyoruz koruların sıkışıklığından. Kimden korkuyor, neyden korkuyor? Demek ki, bir sıkıntı var.

 

“BENCE ENFLASYON YÜZDE 300-400 VARDIR”

Artık bu ülkeye bu iktidar bir şey veremiyor. Veremediği gibi ülkeyi de bir uçuruma doğru giden bir kamyon gibi düşünün ve gittikçe gidiyor. Bakın bugün enflasyon sonuçları açıklanmış, TÜİK’e göre; 74 galiba, 4 puan yükselmiş. Bağımsız araştırma şirketlerine göre yüzde 160’mış. Valla bence ne yüzde 160 ve yüzde 73 300-400 vardır. Basit bir şey söyleyeyim, bir ürünün bir önceki fiyatı ile bu zaman ki fiyat arasında ne fark varsa bence enflasyon odur. Veya cebime giren para ne kadarsa o para ile ne alıyorsam şu anda nasıl para ile alıyorsam bence enflasyon odur.

“BABALARIMIZ ŞU ANDA İŞSİZ OĞULLARINA, KIZLARINA, TORUNLARINA BAKMAK ZORUNDA”

Yaşayamıyoruz arkadaşlar! Bakın insanlarımız artık öyle bir hale geldi ki, memlekette artık 65 yaşında emekli olmuş 2 bin 500- 3 bin lirası ile ömrünün son 10 yılını yaşayacak dedelerimiz, babalarımız şu anda işsiz oğullarına, kızlarına, torunlarına bakmak zorunda kalmış. İmkanı dahilinde işte kime para koyuyor cebine , kimisi salçasını, kimi bulgurunu, kimi pirincini veriyor. Veya evini açıyor bir tas çorbasını, yemeğini veriyor. Niye? Oğlu, kızı işsiz torunu aç kalmasın diye.

“EMEKLİ DE GEÇİNEMİYOR”

Birde tersinden söyleyeyim, artık emekli de geçinemiyor, oda gidiyor oğlunun, kızının yanına sığınıyor. 2 bin 500 lira ile ne yapacak. Memleketin düşmüş olduğu hal maalesef bu şekilde arkadaşlar.

CHP’Lİ YILMAZKAYA: “YAŞAYAMIYORUZ”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. yaw bu adamı antepte konuşturmamışlar mı gelip ta bilecikte zangırdıyor?? yaw sen kimsin arkadaş, cehapenin bu doğu açılımının sebebi nedir? hani iyi parti ile hdp desteği konusunda anlaşamayınca doğuya şirin gözükme çabası mıdır bunlar? vanda çalıştaylar, antepten bilecike gelip konuşmalar, hani bunlar cehapeye bilecikte oy kazandırmaz!!! yaşayamıyoruz diye konuşmuş beyefendi, sanki cehape gelse daha iyi olacak!! her yerde her şey daha iyi olacak diye slogan yaptınız ancak en barizi semih şahin olmak üzere bilimum cehapeli belediyilerde yolsuzluk ve adam kayırma gelenek olmuş!!! mazallah iktidara cehape geçse şimdi bulduğumuzu da bulamayız adım gibi eminim!!!

    Cevapla
Bizi Takip Edin