CHP’Lİ VEKİLLERDEN BOZÜYÜK ÇIKARTMASI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, CHP yönetimi tarafından “Sorunu biliyoruz, çözeceğiz” temasıyla düzenlenen program dâhilinde Bozüyük’te çeşitli ziyaretlerde bulundu.

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya Bozüyük’te ilk olarak parti binasını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.

Ardından Bozüyük Belediyesi’ni ziyaret eden milletvekilleri Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat  Bakkalcıoğlu ile makamında bir araya geldi.

Başkan Bakkalcıoğlu misafirleri ile bir süre görüşerek sohbet etti.

Ziyarette belediye faaliyetlerini ve hizmete açılan projelerini anlatan  Başkan Bakkalcıoğlu misafirlerine ayrıca yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

Sıcak ve samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette fikir alışverişinde de bulunuldu.

Ziyaretin sonunda Başkan Bakkalcıoğlu, Gaziantep Milletvekili Yılmazkaya’ya ziyaretinin anısına plaket takdiminde bulundu.

Milletvekilleri Tüzün ve Yılmazkaya Belediye ziyaretinin ardından Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı ziyaret ederek Oda Başkanı İbrahim Kayacık ile Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı ziyaret ederek Oda Başkanı Necati Arslan ile görüştüler.

Oda Başkanları ile fikir alışverişinde bulunan milletvekilleri esnafların sorunları ile taleplerini dinlediler.

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya’nın ziyaretlerine Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, CHP Bilecik İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, İlçe Başkanı İhsan Esel ve parti yöneticileri katıldı.

CHP’Lİ VEKİLLERDEN BOZÜYÜK ÇIKARTMASI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin