CHP’li Başkanların Arasına Kara Kedi Mi Girdi?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partili Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin ve Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nun arasına kara kedi mi girdi?

Geçtiğimiz 2019 yerel seçimlerinde Bilecik ve Bozüyük Belediye Başkanlıklarını kazanan Şahin ve Bakkalcıoğlu’nun, son zamanlarda yan yana gelmemeleri dikkatlerden kaçmıyor.

“YORUMLARA NEDEN OLDU”

Atatürk Parkının geçtiğimiz günlerde temel atma törenine katılmayan Başkan Bakkalcıoğlu, yine geçtiğimiz günlerde Pelitözü Gölpark’ta basın açıklaması düzenleyen Başkan Şahin’in toplantısına katılmaması kamuoyunda çeşitli yorumlara neden oldu.

“GÖZLERDEN KAÇMADI”

Başkan Şahin, Pelitözü gölpark’ta yapılacak basın açıklamasını günler öncesinden sosyal medya hesaplarından duyurmuş ve tüm Bilecik halkını da açıklamaya davet etmişti. Basın açıklamasında partililer ve vatandaşlar Başkan Şahin’i yalnız bırakmazken, Başkan Bakkalcıoğlu’nun basın açıklamasına katılmaması gözlerden kaçmadı.

“ARALARINA KARA KEDİ Mİ GİRDİ?”

Başkan Bakkalcıoğlu’nun, bir hafta içinde iki etkinlik yapan Başkan Şahin’in programlarına katılmaması, kamuoyunda “Yoksa aralarına kara kedi mi girdi?” yorumlarına neden oldu.

“BAŞKAN YARDIMCILARI DA GELMEDİ”

Diğer yandan, Bakkalcıoğlu’nun bu tür etkinliklere katılamasa dahi başkan yardımcılarını gönderdiği bilinirken, etkinliklere Bakkalcıoğlu’nun katılmaması, “davet edilmedi mi?” sorularını beraberinde getirdi.

CHP’li Başkanların Arasına Kara Kedi Mi Girdi?
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 4 Temmuz 2020, 10:53

    Evet davet edilmedi sorun var Semih ŞAHİN kiminle sorun deyil ki hep sorun devlet erkanalarından tutun da kendi meclis üyelerine kadar sorun varsa yoksa Selçuk ERDAGLI var onun için devam etsin bakalım ….

    Cevapla
  2. bakkalcıoğlu halk için çalışan birisi tebrik ediyorum
    semih şahinin ise sanmıyorum
    şahin herkesle arası bozuk sanki

    Cevapla
  3. 16 Temmuz 2020, 11:32

    şahin kibirli birine benziyor
    bir daha belediye başkanlığını hayal etsin

    Cevapla
Bizi Takip Edin