CHP’li Başkan ve Yönetimi görevden alındı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük ilçesinde CHP Kadın Kolları Başkanı Nuran Kamalı Şahin ve Yönetim Kurulu üyeleri CHP Genel Merkezi tarafından görevden alındı.

Geçtiğimiz günlerde CHP Bozüyük Kadın Kolları Başkanı Nuran Kamalı Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı skandal paylaşımda,

Yunan ile Çerkezleri aynı kefeye koyarak düşman olarak nitelendirmişti. Nuran Kamalı Şahin’in paylaşımına özellikle ittifak ortakları İYİ Parti cephesi ve Çerkez vatandaşlarca çok büyük tepki verilmiş ve istifa çağrısında bulunulmuştu. CHP’nin kendi içerisinde ve Millet İttifakı hattında aşırı rahatsızlık meydana getiren paylaşımla ilgili CHP Bozüyük İlçe Başkanı İhsan Esel de açıklama yapma mecburiyeti kalmış ve genel merkeze aktarıldığını bildirmişti.

Son olarak yaşanan gelişmeler sonucunda CHP Kadın Kolları Başkanı Nuran Kamalı Şahin ve yönetim kurulunun CHP Genel Merkezi tarafından görevden alındığı kaydedildi.

CHP’li Başkan ve Yönetimi görevden alındı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 3 Nisan 2021, 19:36

    Çerkezlerle Yunanlara aynı kefeyi koymuyor zamanida çerkez ethem yunanlarla birlik olmuş o yüzden tüm çerkezlerle karıştırmayın

    Cevapla
    • Çerkez ethemin hayatını tarihi oku öle konuş Çerkez Ethem bir çok cephede kendisine bağlı askerlerle bu ülke için savaşmış bir önderdir. Atatürke bağlılığını kabul etmediği için hain damgası yemiştir.

      Cevapla
    • Çerkez Ethem vatan haini değildir bu ülke için savaşmış ve kendine bağlı ordusu olan biridir. Atatürk gibi Etem de milli mücedele vermiştir. Atatürk ile arasındaki siyasi çekişmeler ve ordusunun yani gücünün lav edilmek istenmesi ve kendisinin kabul etmemesi üzerine vatan haini damgası yemiştir. Tarihi okuyup araştırın.

      Cevapla
Bizi Takip Edin