CHP’DEN ADALET YÜRÜYÜŞÜ!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı adalet yürüyüşüne destek vermek amacıyla Bilecik’te adalet yürüyüşü düzenlendi.

Yürüyüşe CHO Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP Bilecik İl Başkanı Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı ile partililer katıldı.

 

Emniyet ekiplerinin geniş güvenlik önlemi aldığı yürüyüş CHP İl Başkanlığı önünden başlarken, Tevfikbey Caddesi üzerinden devam ederek Cumhuriyet Meydanında sona erdi. Buradan yürüşe katılmak üzere iki otobüsle Sapanca’ya doğru hareket edildi.

Burada partililere hitap eden CHP İl Başkanı Metin Yaşar, Düşüncelerin dolayı tutuklanan gazetecilerin olduğu, akademisyenlerin cezaevlerine konulduğu ülkede adaletten söz edilemeyeceğini söyleyerek, “Adalet, herkese lazım. Bugün bizim bu yürüyüşümüze karşı çıkanlara da bir gün adalet lazım olacak. Ben buradan onlara da sesleniyorum ve bizlere destek olmaya çağırıyorum” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Yaşar Tüzün ise, Her türlü baskıya rağmen yürümeye devam edeceklerini belirterek, “MİT tırlarının durdurulması olayında silahların ‘Vallahi bilahi Türkmenlere gitmiyordu’ diyenlerin Başbakan Yardımcısı yapıldığı bu dönemde haberini yapan Enis Berberoğlu 25 yıl hak mahrumiyeti ile karşı karşıya kalıyor. Türkiye’nin geldiği nokta budur” dedi.

 

CHP’DEN ADALET YÜRÜYÜŞÜ!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin