Chp’de Kongre Maratonu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’de Gölpazarı, Pazaryeri ve Yenipazar ilçe kongreleri tamamlandı, Merkez ilçe ve Bozüyük kongreleri ise hafta sonunda…

7 Haziran ve 1 Kasım genel seçimlerinde, Bilecik’ten Türkiye ortalamasının üstünde oylarını artırarak çıkan CHP’de kongre maratonu sürüyor. İnhisar, Söğüt ve Osmaneli’de ilçe kongrelerini geçen hafta yapan CHP’de Gölpazarı, Pazaryeri ve Yenipazar ilçe kongreleri tamamlandı, Merkez ilçe ve Bozüyük kongreleri ise hafta sonunda gerçekleştirilecek.
CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, tüm ilçe kongrelerinde partili arkadaşlarını yalnız bırakmadı ve haftayı Bilecik’te geçirdi.

İŞTE CHP’Lİ BAŞKANLAR
1 Aralık Salı günü yapılan Gölpazarı kongresinde Divan Başkanlığını Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı yaptı. Eski Başkan Abdullah Hünker’in aday olmadığı kongrede tek aday olarak seçime giren Erkan Erdem başkan seçildi.

2 Aralık Çarşamba günü yapılan Pazaryeri kongresinde mevcut başkan Rıdvan Uğurlu seçimlere tek aday olarak girdi.

3 Aralık Perşembe günü gerçekleşen Yenipazar ilçe kongresinde bir önceki ilçe başkanı Veli Uysal aday olmadı. Tek aday olarak seçime giren İsmail Kaya Yenipazar ilçe başkanı seçildi.
CHP’de Cumartesi günü Merkez İlçe, Pazar günü de Bozüyük kongrelerinin yapılmasıyla ilçe kongreleri tamamlanacak.

TÜZÜN’DEN KADINLARA TEŞEKKÜR
Kongreler nedeniyle haftayı Bilecik’te geçiren CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, yoğun katılım ve büyük bir coşku gerçekleşen toplantılarda yaptığı konuşmalarda, bütün CHP’lilerden yarın seçim olacakmış gibi her gün çalışmalarını istedi. Geçmişte hangi partiye oy vermiş olursa olsun, hangi ideolojiye inanıyorsa inansınhiç kimseyi dışlamadan herkese ulaşmanın başarıyı getireceğini vurgulayan Tüzün son iki seçimde CHP kadın kollarının örnek çalışma sergilediğini belirterek teşekkür etti.
AYDINLIK YOLUMUZDAN DÖNMEYİZ
Tüzün şunları söyledi:
‘Büyük devlet adamı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları tarafından kurulan 92 yıllık partimizin bir neferi olarak, sizlerle yol arkadaşlığı yapmanın onur ve gurunu taşıyorum.
CHP, kurulduğu günden bu yana halkından aldığı destekle Cumhuriyetimizin; bağımsızlık, demokrasi, insan hakları ve özgürlüklerin yılmaz savunucusu ve teminatı olmuştur. Bundan rahatsız olanlar bilmelidir ki, CHP’yi ve CHP’ye gönül veren sizleri hiç kimse aydınlık yolundan alıkoyamaz.
Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde, özgür, bağımsız ve yaşanabilir bir Türkiye için sizlerle omuz omuza kol kola mücadeleye devam edeceğiz.
Sevgili Hemşerilerim;
Bilecik ve ilçelerinde örnek bir çalışma sergileyerek, 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinden, Türkiye ortalamasının çok üzerinde, partimizin oylarını artırarak alnımızın akıyla çıktık. 2019’da hem yerel seçimler, hem cumhurbaşkanlığı, hem de genel seçimler yapılacak. Ülkemizin içinden geçtiği, yaşanan iç ve dış gelişmelerin sabrımızı zorladığı bu zor dönemde, sanki yarın seçim olacakmış gibi çalışmak; hiç kimseyi, hiçbir kesimi dışlamadan herkese ulaşmak hepimize düşen tarihi bir görevdir.
Ülkemizin geleceği, birlik ve beraberliğimizin, kardeşliğimizin güvencesi Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül veren bütün yol arkadaşlarımı sevgi ve saygı ile selamlıyor, saygılar sunuyorum.’

Chp’de Kongre Maratonu
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin