CHP İL BAŞKANI METİN YAŞAR: “ŞİDDETLE KINIYORUM!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Bilecik il başkanı Metin Yaşar, Partisinin Çanakkale’de 9-10 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen, CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MYK üyeleri, Çevre illerin milletvekilleri ve tüm il başkanlarının katıldığı CHP İl başkanları toplantısında konuştu.

IMG-20160809-WA0019

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kılıçdaroğlu, partisinin il başkanlarına, kadın ve genç örgütlerine 15 temmuz’dan sonra darbeye karşı gösterdikleri tutumdan dolayı teşekkür ederken, “Cumhuriyetin ilanından sonra demokrasiyi bu ülkeye getiren, çok partili hayatı getiren bir siyasal partinin sorumluluğu içinde bu süreçte hareket ettik. Ve hep beraber demokrasimizi güçlendirmek, derinleştirmek ve çocuklarımıza daha güzel bir Türkiye bırakmak için çaba harcadık. 15 Temmuz’dan sonra İl Başkanlarımızın, İlçe Başkanlarımızın, kadın örgütlerimizin, gençlik örgütlerimizin darbeye karşı çok açık, net bir tutum takınmaları her şeyden önce Genel Başkanınız olarak beni son derece mutlu etmiştir. Bütün örgütüme buradan sevgimi ve saygımı sunuyorum. Sizlerle gurur duyuyorum.’ ifadelerini kullandı.

 

“ŞİDDETLE KINIYORUM”

Toplantıya katılan CHP Bilecik İl Başkanı Metin Yaşar söz alarak, son günlerde ülkemizde yaşanan üzücü olayları ve parti politikaları ile ilgili görüşlerini aktardı. Yaşar “15 Temmuz darbe girişimini şiddetle kınıyorum. Biz CHP Bilecik İl Başkanlığı olarak 15 Temmuz’dan bu zamana kadar demokrasinin ne denli önemli olduğunu ve demokrasiye sahip çıkmamız gerektiğini her platformda dile getirdik.” dedi.

 

Parti politikaları hakkında da görüşlerini dile getiren CHP Bilecik İl Başkanı Metin Yaşar, yaptığı konuşma sonrasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve katılan İl Başkanları tarafından uzun süre alkışlandı.

IMG-20160809-WA0020

IMG-20160809-WA0019

 

CHP İL BAŞKANI METİN YAŞAR: “ŞİDDETLE KINIYORUM!”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin