CHP İL BAŞKANI METİN YAŞAR: “BASIN ÖNEMLİ BİR GÜÇ”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik İl Örgütü Haber Ofisimizi Ziyaret Etti.

İl Başkanı M.Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu, Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Erhan Toka, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Meral Tatar ve Merkez İlçe Başkan yardımcısı Sabri Kaya’dan oluşan heyet  Haber 228 sahipleri AliOsman Çelikal ve Uğur Baklacı’nın yeni yılını kutlayarak, Çalışan Gazeteciler günümüzü kutladı.

İl Başkanı Metin Yaşar 2020 yılında ülkemizde ve dünyada yaşanan olumsuzlukların yeni yılda yaşanmaması temennilerini iletirken, basının gücüne ve önemine vurgu yaptı.

Düşüncelerinden dolayı hapis yatan, ceza alan Gazetecilerin olmadığı bir Türkiye özlemlediklerini ifade eden Yaşar, Yasama, Yargı ve Yürütmenin yanı sıra; basının da dördüncü kuvve olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi;

“basın emekçilerimizin gününü kutlamanın bence zor olduğunu düşünüyorum”

Bu anlamlı ve özel gününüzü kutlamak istedik. Tabi bu ne derece kutlama onu da ifade etmekte güçlük çekiyorum çünkü bir ülkede eğer insanlar sırf haber yaptıkları için cezaevlerine giriyorsa basın emekçilerimizin gününü kutlamanın bence zor olduğunu düşünüyorum. Sonuçta bu ülkede yaşıyoruz, temennimiz sırf düşüncesinden dolayı, sırf yazdıklarından dolayı insanların cezaevlerine atılmaması. Tekrardan sizin Gazeteciler Günü’nüzü kutluyorum.

Ülke ve Bilecik gündemine dair konuların karşılıklı konuşulduğu ziyarette Başkan Yaşar Haber 228’i yakından takip ettiklerini, doğru ve güvenilir habercilik anlayışından dolayı da tebriklerini iletti.

Ziyaret günün anısına toplu fotoğraf çekinmesiyle son buldu.

CHP İL BAŞKANI METİN YAŞAR: “BASIN ÖNEMLİ BİR GÜÇ”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin