CHP HEDEF BÜYÜTTÜ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, “1 Kasım’da Bilecik’teki hedefimiz oylarımızı daha da artırarak birinci parti çıkmak” dedi.

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün,  1 Kasım’daki hedeflerinin Bilecik’te iki milletvekilliğini de kazanmak, Türkiye’de de iktidara gelmek olduğunu vurguladı.

7 Haziran seçimlerinin ardından aldıkları mazbatanın daha mürekkebi bile kurumadan, aradan üç ay gibi kısa bir süre geçmesine karşın yeniden seçime gidildiğini vurgulayan Tüzün, şunları söyledi:

“Biz seçimden kaçan bir parti değiliz. Zaten her zaman halkımızla iç içeyiz. Ben seçimlerden bu yana hemen hemen tüm zamanımı Bilecik’te geçirdim. Bu kadar süre içinde yeniden seçime gidilmesinin Türkiye’ye maliyeti çok büyük. Neden yeniden seçime gidildiğini tüm halkımız çok iyi gördü. 7 Haziran’dan sonra CHP’ye hükümeti kurma görevinin verilmemesi için ne oyunlar çevrildiğini halkımız çok iyi biliyor.  ‘Önce Türkiye’ diyen CHP, ülkenin hükümetsiz kalmaması için her türlü fedakârlığı gösterdi Ama, tarafsız olması gereken Cumhurbaşkanı’nın uyguladığı saray vesayeti nedeniyle Anayasayı, hukuk zorlanarak Türkiye hükümetsiz bırakıldı. Kampanyamız süresince bunları halkımıza çok iyi anlatacağız. Bu seçimlerde yine ekonomik vaatlerimizi gündeme getireceğiz.”

7 Haziran öncesi olduğu gibi bu seçim kampanyasında da kimseyi hedef almayacaklarını, herkesi, her kesimi kucaklayacaklarını vurgulayan Tüzün, “Biz kavga etmeye değil, ülkeyi yönetmeye talibiz. Hiç kimse düşmanımız, hasmımız değil. Daha iyi bir Türkiye’de huzurlu yaşamak isteyenleri, demokrasi, özgürlük özlemi içinde olanları, geleceğe güvenle bakmak isteyenleri CHP’ye, oy vermeye çağırıyoruz” dedi.

Tüzün, demokrasilerde seçim sandığının en büyük hakem olduğunu belirterek şöyle devam etti:

“Seçime kadar olan süre içinde iktidarda kalmak için birileri her türlü oyuna başvurabilir, daha çok şiddet, daha çok kandırma politikaları izleyebilir, ama biz bu oyunlara gelmeyeceğiz. Bilecik’te, ilçelerimizde ve köylerimizde yine çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. İkinci sıra adayımız Hüseyin Elmas, CHP örgütümüz, CHP gönüllülerimiz ile birlikte yine Bilecik’i adım adım dolaşacağız. 7 Haziran seçimlerinde en çok kadınlarımız çalışmıştı. Bu seçimde de kendilerine güveniyoruz. Gençlerimizin ve kadınlarımızın daha aktif olmalarını bekliyoruz. Bu vesileyle, yeniden aday gösteren Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, MYK ve Parti Meclisi üyelerimize teşekkür ediyor, tüm halkımızın Kurban Bayramını kutluyorum” diye konuştu.

CHP HEDEF BÜYÜTTÜ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Çaktığın çivi varsa onlardan bahset yaşar abiiiiiii

    Cevapla
Bizi Takip Edin