Cezaevindeki hükümlüler için kitap bağış kampanyası devam ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te ceza infaz kurumunda bulunan tutuklu ve hükümlüler için başlatılan kitap bağış kampanyası yoğun ilgi sebebiyle 18 haziran tarihine kadar uzatıldı.

Adalet Bakanlığı ile Kültür Turizm Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında Adalet Bakanı Abdülhamit Gül tarafından yapılan ilk kitap bağışıyla başlatılan  “Ceza Evi İnfaz Kurumu Kütüphaneleri İçin Kitap Bağış Kampanyası“, Bilecik’te devam ediyor.

Bilecik’te de Cumhuriyet Savcısı Alparslan Altıntaş tarafından başlatılan kitap kampanyasına adliye personeli başta olmak üzere birçok kişi destek vermiş ve kampanyanın 16 Haziran tarihine kadar devam etmesi planlanmıştı.

Gelinen süreçte, hükümlü ve tutukluların infaz sürecinde kitap okuma alışkanlığı kazanması ve kurum kütüphanelerinin daha zengin içeriğe sahip olmasının amaçlandığı kampanyanın vatandaşlarca yoğun ilgi gösterilmesi sonucu 18 Haziran tarihine uzatıldığı duyuruldu.

Diğer yandan, kampanyaya katılarak kitap bağışında bulunmak isteyen vatandaşlar, bağışlamak istedikleri kitapları Bilecik Adalet Sarayına teslim edebilecekler.


İLGİLİ HABERLER:

Cezaevindeki hükümlüler için kitap bağış kampanyası devam ediyor
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin