Canlarını Hiçe Sayarak Görevlerinin Başında Bulunan Sağlık Çalışanları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Bilal Şentürk, dünyayı saran koronavirüse karşı canlarını hiçe sayarak görevlerinin başında bulunan sağlık çalışanlarıyla videokonferans aracılığıyla toplantı yaptı.

Vali Şentürk, Psikososyal Destek Hizmet Birimini ziyaretinin ardından İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonunda, Vali Yardımcısı Rahmi Köse, İl Sağlık Müdürü Kadir Keskin ve ilgililerle birlikte İlçe Devlet Hastanelerinde, 112 Acil Çağrı Merkezinde ve 112 Komuta Merkezinde görev yapan doktor, hemşire ve sağlık personeli ile kurulan videokonferansla, her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Kritik bir süreçte, işin en kritik kısmını sağlık teşkilatının yaptığını belirten Vali Şentürk, şunları ifade etti:

”Gece gündüz demeden, fedakarca görev başında olmalarından dolayı tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Görevlerini kolaylaştırmak adına diğer birimlerimizle takviye etmeye çalışıyoruz ama işin kritik noktası sağlık teşkilatımızda. İnsan sağlığı açısından atılacak adımların rehberliğini yapıyorlar. Hekimlerimizin tavsiyesine göre uygulamalar yapıyoruz. Sosyal mesafeyi koruyoruz ama sizler doğrudan riskle karşı karşıyasınız. Dolayısıyla sizin bilgilendirmeniz sadece hastalar için değil, potansiyeli olanlar için de önemli. Her icraatınız, duruşunuz, karşılaştığımız sıkıntının üstesinden gelme noktasında ki dirayetiniz soğukkanlılığınız bu işin toplumsal psikolojisi açısından da çok önemli. Şuana kadar gayet iyi gidiyoruz, inşallah çizgimizi koruyacağız. Çevre illere göre avantajlı bir pozisyonda duruyoruz. Bu avantajımızı kaybetmek istemiyoruz onun içinde saha çalışmalarımıza, önleyici tedbirlere yoğun bir şekilde ağırlık veriyoruz.”

Canlarını Hiçe Sayarak Görevlerinin Başında Bulunan Sağlık Çalışanları
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. SAYIN valım artık gına geldi saglık çaısanı saglık çalısanı sanki bir tek onlar var hiç asgari ücretliyyi sordunuz mu evde ne yiyor içiyor saglık çalısanı 7 bin tlye yakın maaş alıyor ondan bahsetmiyorsunuz yazık yeter bu kadar reklam

    Cevapla
Bizi Takip Edin