Çanakkale Savaşı konulu kısa film yarışmasına katılacaklar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Anadolu Lisesi öğrencileri, Zeytinburnu Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Çanakkale Savaşı konulu kısa film yarışmasına katılacaklar.

bilecik haberleri

Yapılacak yarışma için Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Gülümbe Kampüsü bahçesinde çekimlerini yapan öğrenciler, Çanakkale Savaşının ne gibi zorluklarla kazanıldığı anlatmayı amaçlıyorlar.

bilecik haberleri

Oyun ekibi adına açıklama aldığımız Bilecik Anadolu Lisesi öğrenci Zeynep Ece Yıldırım açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Zeytinburnu Belediyesi’nin düzenlediği bir yarışmaya katılıyoruz. Konusu Çanakkale olan bir kısa film çekmemiz isteniyor. Bu yarışmadan haberdar olduktan sonra katılabileceğimize karar verdik. Okulumuzda yapılan oyuncu seçmeleri sonucunda senaryomuzu yazdık. Şuan burada provamızı yapıyoruz. Oyunumuzun konusunda; Çanakkale savaşı sırasındaki bir köyü anlatıyor. Bu köyde yaşayan insanların dayanışması, kadınların Çanakkale savasındaki emekleri sadece kadınların değil yaşlıların, çocukların etkisini anlatıyoruz. En önemlisi Çanakkale Savaşının nasıl zorluklarla kazanıldığı anlatıyoruz.
bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

 

 

Çanakkale Savaşı konulu kısa film yarışmasına katılacaklar
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin