Çalışmalar Başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından başta şehir merkezi olmak üzere Hürriyet ve Bahçelievler Mahallesinde gerçekleştirilen yağmur suyu altyapı çalışmalarında asfaltlama çalışmaları başladı.

Bilecik’in altyapı sorununu kökten çözecek olan çalışmalar kapsamında şehir merkezinde asfaltlama işi başladı.

Şehir merkezindeki Vakıfbank önünde başlayan çalışmalar, şehir merkezi ve Hürriyet Mahallesindeki Kapalı Pazar ve Bahçelievler Mahallesindeki Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde devam edecek.

ESNAF’TAN BAŞKAN ŞAHİN’E TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Semih Şahin’in ‘’Sabrettiğimize Değecek’’ düşüncesi ile başlattığı çalışmalar ile başta şehir merkezindeki esnaf olmak üzere diğer alanlardaki iş yeri sahipleri, çalışmaların sona yaklaşmasından duydukları memnuniyeti belirterek, Başkan Şahin’e teşekkür etti.

Çalışmaların tamamlanması ile birlikte meydana gelen toz ve görüntü kirliliği de ortadan kaldırılmış olacak.

Çalışmalar Başladı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. ara yolların özellikle hüriyet mahallesi tarafınında en kısa sürede yapılmasını beklliyoruz

    Cevapla
  2. Cumhuriyet Mahallesinde ara sokaklara da elinizi uzatın sayın başkanım. Gelişi güzel döşenen parke taşları, inşaat hâlindeki binaların bıraktığı molozlar, düzensiz alt yapı yapan müteahhitler yüzünden mahalle kevgire döndü. Özellikle Atatürk İlköğretim Okulunun çevresi berbat durumda.

    Cevapla
  3. 17 Eylül 2020, 21:13

    PELİTÖZÜ MAHALLESİ SAYAN SOKAK HİÇ YOL YOK AZICIK YAGMUR YAGSIN HERYER ÇAMUR OLUYOR İNŞALLAH OLUR

    Cevapla
  4. zahmet oldu sizede şimdi de lağım kokusunda bi çare bulunsun yağmur giderleri lağıma bağlandı sanırım çok kötü kokuyor

    Cevapla
  5. 18 Eylül 2020, 19:08

    Millete neden bu sorunu ÖZEL İDARE sıcak asfalt vermediği için magdur ettik diyemiyorsun Sayın başkan anlaşmamı yaptın tıpkı belediyede ki selim yagcı ili anlaşıp 300 dosya yı unut ve akp calısanlarını sürgün etmiyeceksin gibi mi oldu buda …

    Cevapla
Bizi Takip Edin