ÇALIŞMALAR BAŞLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Milletvekilliği mazbatasını alan Milletvekili Selim Yağcı, ayağının tozuyla Yenipazar ve İnhisar arası yol çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkilerden bilgi aldı.

Milletvekilliği görevine gelir gelmez ilde, ilçelerde, beldeler ve köylerdeki çalışmaları yakından takip eden Milletvekili Selim Yağcı, Yenipazar ve İnhisar arasında devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Milletvekili Selim Yağcı, ‘’İl Başkanımız Fikret Karabıyık ve ilgili yetkililerle Yenipazar ile İnhisar ilçelerimiz arasında yapımı devam eden yol çalışmalarının son durumuna ilişkin incelemelerde bulunduk ve çalışmalar hakkında bilgiler aldık. İnşallah ilimizin birçok noktasında devam eden çalışmaları daha yakından takip ederek, kısa sürede sorunsuz bir şekilde tamamlanması anlamında elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Cenabı Allah bizlere ve bütün çalışanlarımıza kolaylıklar versin’’ ifadelerini kullandı.

ÇALIŞMALAR BAŞLADI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Sayın millet vekilim GÖLPAZARI BÜYÜK BELEN YOLUNADA BİR EL ATARSANIZ SEVİNİRİZ 16 YILDIR HİÇBİR BAKIM YAPILMADI ARAÇLARIMIZI SANAYİDEN ÇIKARAMAZ OLDUK….
    ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER.

    Cevapla
  2. 29 Haziran 2018, 19:13

    Sayın vekilim ;
    Gölpazarı Tongurlar köyü ve urgancılar mahallesi yolu tarla yolu gibi.Bu zamanda bu yolları görmek içler acısı.Sizlerin yetkililerin yardımlarını bekliyoruz.

    Cevapla
Bizi Takip Edin