BÜYÜK ZAFERİN 94. YILDÖNÜMÜ KUTLANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

30 Ağustos Zafer Bayramının 94. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Kuruluş ve Kurtuluş Şehri Bilecik’te de törenle kutlandı.
Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önüne çelenk koyma töreniyle başlayan Zafer Bayramı kutlamaları, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti.
Günün anlam ve önemi belirten konuşma, tören geçidi ve Bilecik Valiliği’ndeki tebriklerin kabulü ile devam eden program daha sonra Bilecik Şehitliği’nde devam etti.
Bilecik Şehitliği’ni ziyaret eden protokol üyeleri daha sonra şehit mezarlarına çiçekler bıraktı.
Tören bölüğü tarafından saygı duruşunun ardından saygı atışı yapıldı. Vali Süleyman Elban’ın şehitlik defterine günün anlam ve önemini belirten yazı yazmasının ardından, Bilecik İl Müftülüğü personelleri tarafından Kur’anı Kerim okundu, İl Müftüsü Necati Akkuş tarafından dua edildi.
Törenlere; Vali Süleyman Elban, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvikili Yaşar Tüzün, Vali Yardımcıları, Belediye Başkanımız Selim Yağcı, Bilecik 2. Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Bilecik Baro Başkanı Halime Aynur, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, gaziler, şehit aileleri ve askeri erkan katıldı.

30_agustos_Zafer_Bayrami_bilecik (1) 30_agustos_Zafer_Bayrami_bilecik (2) 30_agustos_Zafer_Bayrami_bilecik (3)

30_agustos_Zafer_Bayrami_bilecik (4) 30_agustos_Zafer_Bayrami_bilecik (5) 30_agustos_Zafer_Bayrami_bilecik (6) 30_agustos_Zafer_Bayrami_bilecik (7) 30_agustos_Zafer_Bayrami_bilecik (8) 30_agustos_Zafer_Bayrami_bilecik (9) 30_agustos_Zafer_Bayrami_bilecik (10) 30_agustos_Zafer_Bayrami_bilecik (11) 30_agustos_Zafer_Bayrami_bilecik (12) 30_agustos_Zafer_Bayrami_bilecik (13) 30_agustos_Zafer_Bayrami_bilecik (14) 30_agustos_Zafer_Bayrami_bilecik (15)

BÜYÜK ZAFERİN 94. YILDÖNÜMÜ KUTLANDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin