BÜYÜK ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü ANMA TÖRENİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, ebediyete intikalinin 78. yılında, Bilecik’te törenlerle anıldı.

dsc_0110

 

Bilecik’te de Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen anma töreninde, Vali Süleyman Elban, Belediye Başkan Vekili Nihat Can, siyasi partiler ve Atatürkçü Düşünce Derneği Bilecik Şubesiile bazı Sivil Toplum Kuruluşları anıta çelenk sundu.

 

 

Törende, iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ardından İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi Sergi Salonu’nda “Atatürk” konulu sergi açıldı.

 

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde devam eden törende, Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından anma programı gerçekleştirildi.

 

Okul Müdürü Meryem Avcu, yaşadığı süre içerisinde Türk milletinin varlığı ve bütünlüğü için büyük fedakarlıklarda bulunan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha andıklarını söyledi.

 

Tarih öğretmeni Emrah Durukan’ın günün anlam ve önemini belirten konuşması, Atatürk’ün hayatı konulu sinevizyonun izlenmesi ve öğrencilerin sunduğu Atatürk Oratoryosu ile sona erdi.

 

Programa 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Cüneyt Demirbaş, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Mehmet İnce, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Baro Başkanı Halime Aynur, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

dsc_0043 dsc_0050 dsc_0053 dsc_0068 dsc_0072 dsc_0086 dsc_0110 dsc_0114 dsc_0118 dsc_0119 dsc_0125 dsc_0130 dsc_0131 dsc_0133 dsc_0134 dsc_0137 dsc_0141

BÜYÜK ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü ANMA TÖRENİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin