BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ BİLECİK 1. SIRA MİLLETVEKİLİ METİN KAMBER

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Anadolu Gazetesi ve ES TV’de bölge haberler müdürlüğü görevi yapan gazeteci Metin Kamber Büyük Birlik Partisi Bilecik 1. sıra milletvekili adayı olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu.

Metin Kamber, Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım’da Yaşamak pahalı diyorlar… Yaşadığımız bunca ucuz şey arasında… İnsan kalbi kırmak: Bedava! İhanet: Bedava! Yalan: Bedava .. Sizlere Rahmetli Lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun, Büyük Birlik Partisi’nin amblemindeki DOSTLUK, KARDEŞLİK ÇİÇEĞİ ile geliyorum dedi.

Açıklamasına Müteahhit değilim, iş adamı değilim diyerek devam eden kamber, Ülkesi için, memleketi için, insanları için ömrünü adamış memleket sevdalısı bir erim. En önemlisi sizden biriyim, içinizden, sizi anlayan ve hep yanınızda. Yeri geldi gözünüz, kulağınız, yeri geldi kaleminiz, sesiniz oldum. Evimde kendim, sokakta siz oldum. Hiç aman demedim, yılmadım. Haksızlıklara sizler adına karşı durdum. Şimdi daha da fazla siz olmak için, millet olmak için, ülkem için, bayrak, vatan aşkı için Büyük Birlik Ruhuyla kucaklaşmak için yola çıktım. Menfaat Peşinde olanlara inat, nemalananlara inat, kalkınan, güçlenen hemşeri dayanışması nasıl olur göstermek adına Milletvekili Adayı oldum. Beni bu onurlu, asil göreve layık gören, özü, sözü vatan, millet, bayrak olan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici ve Yönetimine, tüm parti mensubu gönüldaşlarımıza saygı ile selamlarımı sunuyorum. dedi.

12046754_10207335226163544_8529579172830998896_n

Biliyorum ki huzur sıcak bir aile ortamında, samimi bir dostlukta. Burası tam da orası. Beni kucakladı, sardı. Allah’ın izni ile verilen görevi bir Sancaktar olarak sonuna kadar götüreceğim.

Değerli Bilecikli hemşehrilerime, ağabeylerime, kardeşlerime Yunus Emre’nin şu dizeleri ile seslenmek isterim, Gelin tanış olalım, işin kolay tutalım Sevelim sevilelim, dünya kimseye kalmaz.
Adı gibi davası da büyük ve kutsal olan Büyük Birlik Partisi ile ülkeyi daha müreffeh yapmak için el birliği, güç birliği yapmaya davet ediyorum. Hepimiz etle tırnak gibi bir vücudun parçasıyız. Ayrımız gayrımız yok, hepimizin yolu Yunus Emre’den Mevlana’dan geçiyor. Allah Türk’ün yanındadır. Adaylığım Bilecikimize hayırlı olur inşallah. Birlik beraberlik içerisinde bir seçim süreci diliyorum. İkinci sıra Adayımız, dava arkadaşım, abim Mustafa Ibiş’e de gösterdiği tevazu için ayrıca teşekkür ediyorum.
Sözlerime Kuruluş ve Kurtuluşun Beşiği Bilecikimizin Abidesi Şeyh Edebali’nin Osmagazi’ye nasihati ile bitirmek istiyorum;

“Ey Oğul, Beysin! Bundan sonra öfke bize; uysallık sana… Güceniklik bize; gönül almak sana.. Suçlamak bize; katlanmak sana.. Acizlik bize, yanılgı bize; hoş görmek sana.. Geçimsizlikler, çatışmalar, uyumsuzluklar, anlaşmazlıklar bize; adalet sana.. Kötü göz, şom ağız, haksız yorum bize; bağışlama sana… Bundan sonra bölmek bize; bütünlemek sana.. Üşengeçlik bize; uyarmak, gayretlendirmek, şekillendirmek sana..”

Metin Kamber
Büyük Birlik Partisi
Bilecik 1. Sıra Milletvekili Adayı

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ BİLECİK 1. SIRA MİLLETVEKİLİ METİN KAMBER
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin