Bursa İnegöl Genç Odası Modelleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Evler farklı yaştan aile bireylerinin kullandığı, ortak yaşam alanlarıdır. Aynı zamanda her oda kullanıcılarının yaşına, ihtiyacına uygun biçimde dekore edilebilmektedir. Bu açıdan küçük çocukların yavaş yavaş yetişkinliğe geçmeye başladıkları sırada genç odası takımlarına ihtiyaç olmaktadır. Gençler çocukluktan çıkarken ihtiyaçları da büyük oranda değişir. Bu yüzden de odalarının yeni baştan dekore edilmesi, daha işlevsel hale getirilmesi gerekir.

Genç odası mobilyaları tam da gençlerin bu çağlardaki ihtiyaçlarına uygun biçimde tasarlanarak üretilirler. Farklı tarzlarda ve konseptlerde tasarlanan takımlar hem estetikleri hem fonksiyonellikleri hem de canlılıklarıyla öne çıkarlar. Eğer başarılı bir mağaza bulabilirseniz çocuklarınızın odalarını en iyi şekilde hazırlayabilir, yaşlarına uygun biçimde dekore edebilirsiniz. İnegöl mobilyanın her grubunda olduğu gibi genç odası modellerinde de öncü bulunuyor.

İnegöl genç odası modellerine sahip olmak için illa ki ilçede bulunmanız ya da ilçeye gitmeniz gerekmiyor. İnegöl Store mağazasının online alışveriş ayrıcalıklarından yararlanarak Türkiye’nin her neresinde olursanız olun alışveriş yapabiliyorsunuz. Satın aldığınız ürünler en kısa sürede evlerinize teslim ediliyor ve montajları yapılarak garantileri başlatılıyor.

İnegöl Genç Odası Modelleri

İnegöl Store genç odası modellerinde çok geniş seçenek sunuyor. Hem kızlar hem de erkekler için birbirinden canlı, hareketli ve zevk sahibi mobilyalar sizleri bekliyor. Farklı konseptlerde, farklı yaş aralıklarına göre tasarlanıp üretilen İnegöl genç odası modelleri arasında canı ve parlak renklerin ön planda olduğu modeller en fazla tercih edilenlerdendir. Ayrıca mat ve dingin renklerin ön planda olduğu modeller de son dönemin popülerlerinden olmayı başarmaktadır. Grafiti baskılara sahip olan modeller gençlerin zevklerine, tarzlarına, yaşlarının hareketliliklerine hitap etmektedir.

Mağazanın genç odası modellerinde yine oyun çağı ya da okul çağı çocuklarına uygun seçenekler mevcuttur. Birbirinden farklı ölçülerde ve renklerdeki modellerin içeriğinde dolap, kitaplık, çalışma masası, karyola gibi parçalar bulunmaktadır ve bütün bu parçalar isteğe göre çeşitlendirilebilmektedir.

İnegöl Store her zevke hitap eden ergonomik stilleri ile kullanışlılığın ön planda olduğu, sadeliğin ön plana çıktığı, modernlikten taviz verilmediği yalın dizaynlar yer almaktadır. Bütün bunlar başlıca şu modellerde beğeniye sunulmaktadır:

  • Blanco Genç Odası Takımı,
  • Country Genç Odası Takımı,
  • Korsan Genç Odası Takımı,
  • Lego Genç Odası Takımı,
  • Noble Genç Odası Takımı,
  • Polo Genç Odası Takımı,
  • Rüya Genç Odası Takımı,
  • Stil Genç Odası Takımı,
  • Trend Genç Odası Takımı.

Genç Odası Fiyatları

İnegöl Store geniş genç odası modelleri ile olduğu kadar fiyatları ile de öne çıkmaktadır. Mağazanın satışa sunduğu genç odası fiyatları modele, tasarıma, içeriğe, işçiliğe göre değişmektedir. Genel olarak fiyatlar 10 bin TL ile 17 bin TL arasındadır. Fakat hiçbir modelde kaliteden ve şıklıktan taviz verilmemekte, uzun süre güvenle kullanılabilecek, fonksiyonelliği ileri seviyede ürünlerin satışları yapılmaktadır.

Bursa İnegöl Genç Odası Modelleri
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin