BUNGALOV ve HOBİT TARZI MAĞARALI EVLERİN YAPILMA ÖNERİSİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bildiğimiz gibi Osmaneli’nin iki taraflı yüksek dağlarla kaplı olması ve yerleşim olarak ta düz yerde olması Osmaneli’nin avantajıdır geliniz bu güzel Osmaneli mizin yer olarak , görüntü olarak Güzel manzarasından istifade edelim vede coronavirüs’den dolayı , şehrin yoğun psikojisi ve insanların rahatlama açısından çok daha iyi olacağını stres atacaklar diye düşünüyorum.

Hepimizde bildiği gibi güzel Osmaneli’miz de Hızlı Tren , Eski Tren , AnaYol , Sakarya Nehrinin olması , bu güzel görüntüleri gelin bu güzel dağlarda bungalov veya hobit tarzı mağaralı evler yapalım.

Eğer bu proje olursa Bungalov evleri ve hobit tarzı mağaralı evlerin doğal olması için aynı yerlerde değilde aralıklı şekilde yapılması ve doğaya zarar vermeden yapılıp ve gerekli tedbirler alınması ayrıca son zamanlarda artık insanlar doğal yaşam aramakta olup ve her kesiminde hoşlarına gideceklerini ilgisini çekeceklerine inanıyorum.

Eğer bunlar olursa çevre il ve ilçelerin dikkatini çekeceklerini ve hatta yerel ve ana basınlarında ilgisi çekeceklerini düşüyorum vede burdan Osmaneli’miz de ki kurumların gelir elde edeceklerini ve Osmaneli’ye heyecan yaratacaklarını yürekten inanıyorum.

Osmaneli yeniden refah partisi olarak yetkili büyüklerimizle ve kurumlarla bu konuyu görüşeceğimize söylemek istiyorum.

Saygılarımla

Yeniden Refah Partisi

Osmaneli İlçe Başkanı

Vahit UĞURLU

BUNGALOV ve HOBİT TARZI MAĞARALI EVLERİN YAPILMA ÖNERİSİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin