BU MUHABBET ÇİĞ DEĞİL!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Şeyh Edebâli Üniversitesi yeni kurulan kulüplerinden Yeniler Kulübü üniversitede çiğ köfte ve canlı müzik ziyafeti verdi.

Kulübün ilk etkinliği olan ve kulüp üyelerinin tanışmak amacıyla yapacağı etkinlik dün Üniversite içerisinde bulunan öğrenci otağında gerçekleştirildi.

 

Etkinlik ile ilgili yapılan açıklama ise şöyle;

Üniversite bünyesinde bulunan Yeniler Kulübü 81 ilde aynı isim altında faaliyet gösteren bir kulüptür. Misyon ve vizyonu tamamen gençlere adanmış, kendi düşünce ve fikirleriyle yön bulan bir kulüptür. Stand çalışmalarında 400’ü aşkın üyeyi 1 hafta gibi kısa sürede kayıt yapmış bulunmaktayız. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde ilk faaliyet olarak Bilecik Belediyesi Öğrenci Otağı’nda tanışma programı; müzik, muhabbet ve onun akabinde yapılan çiğ köfte ikramı ile üniversite öğrencileriyle buluşmuştur. Yapılan bu faaliyet bununla sınırlı kalmayacak devamını Bilecik ilimiz ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi için sosyal etkinliklerle öğrencilere stres ve zihin yorgunluğunu düşürmek ve motivasyonu arttırmak amacıyla devamını sağlayacağız. Bir sonraki etkinliklerde arkadaşların fikirleri ile yönlenecek ve sosyal açıdan gayet olumlu projelerle yine karşınızda olacağız. Yaptığımız bu çiğ köfte etkinliğinde maddi ve manevi olarak yanımızda olan Türkiye Gençlik Vakfı- Bilecik Temsilciliği ‘ne teşekkürü borç biliriz.





BU MUHABBET ÇİĞ DEĞİL!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin