Bu görüntü Bilecik’e yakışıyor mu?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencilerinin yoğun olarak kullandığı üst geçidin bakımsızlığı dikkatlerden kaçmıyor.

Okulların açılmasıyla birlikte, üniversitede öğrenci hareketliliğinin başladığı bu günlerde ana yol üzerindeki üst geçidin bakımsızlığı, “Bilecik’e yakışmıyor” yorumlarını beraberinde getirdi.

18 bin öğrencinin eğitim gördüğü, yaklaşık 3 bin akademisyen ve çalışanın bulunduğu Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinin önünde bulunan üst geçidin bakım ve onarımının Karayollarına ait olduğu bilinirken, ülke çapında onlarca kilometre yol ağı yapan Karayollarının böylesine ufak bir tadilatı yapmaması manidar bulundu.

Diğer yandan D-600 kara yolu üzerinde bulunan üst geçit, Bilecik 2. Organize sanayi bölgesinde bir çok fabrikanın bulunduğu alana da hitap ediyor.

Bu görüntü Bilecik’e yakışıyor mu?
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

10 Yorum

  1. Üst geçidin hemen dibindeki yolcu durağını da haber yapın lütfen.

    Cevapla
  2. Yakışmıyor

    Cevapla
  3. Bu kopru bilecige fazla bile

    Cevapla
  4. Üstgeçidin yoğun olarak kullanıldığı yalandır. 2012 yılından beri üniversite bünyesindeyim. Üstgeçidin 1 kere bile kullanıldığını görmedim. Ki bu yıl itibariyle yeni giriş kapımızın kullanıma açılmasıyla birlikte üst geçidin yanından bile geçen kimse kalmadı.

    Cevapla
  5. Bilecik’te kalan öğrencileri sömüren apart pansiyon yurt gibi yerleri de haber yapın haketmedikleri fiyatları dayatan odalar ve koşulları bir çoğunun 5 kuruş etmeyen öğrenci ihtiyaçlarını yerine getirmeyen soğukta kaloriferleri yakmayan leş gibi pislik içinde yerleri denetlemeyen yetkililer lütfen görev başına !!!!.

    Cevapla
  6. Geçen yıl mezun oldum ve bende bir kere bile kullanmadım, kullananı görmedim. Ayrıca kampüs kapısı değiştiği için geçidin okul ile bir alakası kalmadı.

    Cevapla
  7. 19 Ekim 2021, 21:06

    Bileciğe o kadar yakışmayan şey var ki, üst geçidin bakimsizligi 2 veya 3sırada önem sırasında. Minibüsler de hınca hınç dolu, üniversitede eskiden koylerden anlatıldığı gibi şimdide yok yere saçma kararlar yüzünden 2 3km gidiyoruz.
    Yemekhanede porsiyonlar az günlük yemek menüsü haricinde yemekler veriliyor. Alakasız ve umursamazca tedbirsiz şekilde üniversiteye gidip geliyoruz. Yetkililer görmezden gelmeye devam edebilir..

    Cevapla
  8. 19 Ekim 2021, 23:30

    Milllet vekilleri sunnet ve duğunlerde gezeceklerine bu islerede baksinlar nerde

    Cevapla
  9. 4 sene üniversite okudum 1 kere kafamı kaldırıp bakmadım bırak kullanmayı 😂😂 orada üst geçit mi varmış

    Cevapla
Bizi Takip Edin