Bu Eksiklik İnşallah Daha Büyük Felaketlere Yol Açmaz!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te son iki haftada çıkan yangınlarda itfaiye merdivenleri yetersiz kalınca, yangın söndürme çalışmalarında güçlük çekildi.

Geçtiğimiz haftalarda Bilecik’in en büyük alışveriş merkezlerinden olan Kayı Plaza’da ve geçtiğimiz günlerde 8 katlı iş merkezinin çatı katında çıkan yangınlara müdahale edecek itfaiye aracı eksikliği, yangın söndürme çalışmalarında ekiplere güçlük çektirdi.

“BOZÜYÜK BELEDİYESİNDEN TAKVİYE..”

Yangınlara müdahale edecek yüksek merdivenli itfaiye aracının Bilecik Belediyesi envanterinde bulunmaması yangına müdahaleyi geciktirirken, geçtiğimiz gün meydana gelen iş merkezindeki yangına Bozüyük Belediyesi ve 1. OSB’ye ait itfaiye araçlarıyla destek verilmesi Bilecik Belediyesinin yangınla mücadeledeki araç ve ekipman eksikliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Yangınlar müdahalede gecikilmesi vatandaşlarda korku dolu anlar yaşatırken, vatandaşlar yüksek binalara müdahalede kullanılabilecek itfaiye aracının temininin geciktirilmemesi gerektiğini belirterek, “itfaiye aracı alınana kadar inşallah bu eksiklik daha büyük felaketlere yol açmaz” yorumlarında bulundular.

“ANA HEDEFİMİZ İTFAİYE ARACI ALMAK..”

Diğer yandan Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Temmuz ayı belediye meclisi toplantısında söz konusu binalarda gerçekleşen yangınlarla ilgili yaptığı açıklamada belediye olarak yürür aksamı hızlandırabilmek için 14 tane araç aldıklarını ancak ana hedeflerinin gerekli itfaiye aracını almak olduğunu dile getirmişti.


İLGİLİ HABERLER:

Bu Eksiklik İnşallah Daha Büyük Felaketlere Yol Açmaz!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Şimdimi aklınıza geldi yazmak akp zamanında olsaydı yazabilirmiydin

    Cevapla
  2. selim yagcıya söyle bi 20 milyon ödenekte sögüt itfaiyesine göndersin mazallah oba yapacaklar yangın falan çıkarsa oranın itfaiyesi de zayıf kalmış.

    Cevapla
Bizi Takip Edin