Bozüyük’ün çehresini değiştirecek vizyon proje için görüşmeler başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nun ilçenin çehresini değiştirecek vizyon projelerinden birisi olan BOZTRAM raylı sistem ile ilgili çalışmalar devam ediyor.

Belediye Başkanı Bakkalcıoğlu proje ile ilgili olarak HES firması temsilcisi Hasnun Toroslu ile bir araya geldi.

Belediye Başkan Yardımcılarının da hazır bulunduğu toplantıda raylı sistemler hakkında bilgi verilerek bilgi alışverişinde bulunuldu.

Görüşmenin sonunda Başkan Bakkalcıoğlu HES firması temsilcisi Hasnun Toroslu’ya plaket takdiminde bulunarak Nutuk ve Türk Bayrağı hediye etti.

Bozüyük’ün çehresini değiştirecek vizyon proje için görüşmeler başladı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Helal olsun, vizyon proje böyle olur işte. Merkezde de vizyon proje olarak ne diyolar park, kreş falan. Bozüyük ilçe tramvay yapıcam diyo, şehir merkezinde de ulaşım hala kartlı sistemin bile olmadığı minibüslerle sağlanıyo. Bozüyük ilçe, AVM’leri var, şehir merkezinde yok. Böyle giderse merkez ilçe Bozüyük’ü çok gerilerden takip edecek.

    Cevapla
  2. Bozüyük ilcemize çok faydalı olacağinı düşünüyorum. Eskişehir ilinde ulaşımda nasıl hayatı kolaylaştırıyorsa Bozüyük ilçemiz içinde ayñı olur inşaallah. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun. Bu proje çok yerinde bir karar. Tebrikler sayın Baskan.

    Cevapla
  3. 1 Mart 2021, 22:18

    Vay arkadaş, Bozüyükde tramvay olacak şehir merkezine bak bi de hala kartlı sistem bile yok halk otobüsü bile yok,Bilecik merkezin kaderi ne zaman değişecek, ne zaman gerçekten bir şehir havasına bürünecek,Bozüyüke tebrikler, bize düşen de park falan işte.

    Cevapla
Bizi Takip Edin