BOZÜYÜK’TE TRAMVAY ÇALIŞMALARI BAŞLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Bozüyük’ün çehresini değiştirecek vizyon projelerden birisi olan BOZTRAM raylı sistem ile ilgili başlayan kaldırım düzenleme çalışmalarını ziyaret etti.

Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu beraberindeki Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu ile birlikte ilçenin Bilecik yönü girişinden başlatılan kaldırım düzenleme çalışmalarında incelemelerde bulundu.

İlçede İsmet İnönü Caddesi üzerinde 5500 metre uzunluğunda çift hatlı çevre dostu elektrikli vagonlarla hizmet verecek Tramvay Projesi ile ana cadde üzerindeki araç trafiğinin  yoğunluğu azaltılarak park probleminin de çözümüne katkı sağlanması amaçlanıyor.

BOZÜYÜK’TE TRAMVAY ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

9 Yorum

  1. Başkan teprikler Bozüyük kazanır çalışmalarında basarilar

    Cevapla
  2. Yapar abi adamlar. Vizyon var. Bir de merkez ilçeye bakın. Adam Bozüyükde tramvay yapıyo. Merkez ilçede ise geldiklerinden beri oraya park yapıcaz buraya park yapıcaz. İnsanlar hala 2022de dolmuşlara mecbur bırakılmış. Kantar açılışı yapıldı ya merkezde kurdele falan kesildi, inanılır gibi değil. Bozüyük yönetimine tebrikler, bu çağda bir belediyeye böyle bir proje yakışır. Merkezde bir tane halk otobüsü bile yokken, adam ilçede tramvay yapıyo.

    Cevapla
  3. Tebrikler cidden. Merkez ilçe sizin şu projenizi örnek almalı . Adam ilçede tramvay yapıyo şehir merkezinde de bisiklet turları falan düzenlensin anca.

    Cevapla
  4. İşte modern belediyecilik budur. Biz merkezdekilerin günahı neydi arkadaş. Böyle projelerden mahrumuz.Bozüyükde raylı sistem olacak, merkezde bizler dolmuşlara mahkum. Üstelik toplu taşımaya dair verilmiş tek bir umut parçacığı bile yok. Park yapılmış da falanca mahalleye de park yapılacakmış. Yok efendim kreş yapılmış. Kantar açılmış, kurdele kesilerek hem de. Bisiklet turları düzenleniyomuş. Yahu arkadaş 2022deyiz. Dünya değişti artık değişti. Siz bisiklet turları falan düzenleyedurun merkez ilçede, adam Bozüyüke raylı sistem yapıyo. Helal olsun vallaha.

    Cevapla
  5. Merkezde yasayan biri olarak aldiginiz oylar size helal olsun diyorum. Biz ise verdiğimiz oylarin pişmanlığını yaşıyoruz. Yerel seçimlerden beri merkez ilçede parkmış, kreşmiş yok bilmem neymis, bu tür şeyleri proje olarak sunarlarken, kantar açılışı falan yaparlarken, 2022de şehir merkezinde yaşayan insanları hala dolmuşlarda balık istifi gibi yolculuk yapmaya mahkum etmişlerken sizin gayet modern bir anlayışla Bozüyüğe raylı sistem getirecek olmanız takdir edilesi. Bilecik merkezdede, “Bozüyük düz de burası engebeli” bahanesi üretedursunlar.Size helal olsun, başarılarınızın devamını dilerim.

    Cevapla
  6. Merkezde de bisiklet turu düzenleniyordu. Daha ne diyeyim, helal olsun Bozüyük yönetimine. Merkezdekilerde bisiklet turu düzenlesinler anca.

    Cevapla
  7. 13 Mayıs 2022, 09:04

    Bozüyüğün zaten modern bir görünümü var, terminalinden tutun AVM sine, çarşısına kadar. Bu projeyle daha da bir modern görünüm kazanacak tebrikler vallaha. Merkez ilçede bisiklet turu falan düzenlenirken adam ilçede tramvay yapıyo. Arkadaşlar haklılar, 2022de kantar açılışı yapıldı ya kurdele falan kesilerek. Bahaneler ise hep hazır, Bozüyük düz Bilecik engebeli. Geçin bunları, bu bahaneler 90larda falan kaldı. Şehircilik değişti, park falan yapmak değil modern belediyecilik, bakın adam raylı sistem kuruyo.

    Cevapla
  8. 13 Mayıs 2022, 11:57

    Ana cadde üzerinde tramvaya ne gerek var Yeşilkente,hastaneye,yht garına, yediler mahallesine olmadıktan sonra gereksiz birşey..

    Cevapla
  9. 13 Mayıs 2022, 12:01

    vizyona gel.beyoğlunun istiklal caddesi nostaljik tramvayı varsa Bozüyük’ünde olacak.vay.vay.vay.boztramway…

    Cevapla
Bizi Takip Edin