BOZÜYÜK ENGELLİLER DERNEĞİNDE DAYANIŞMA GÜNÜ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Engelliler Derneği, birlik, beraberlik ve dayanışma adına engelliler dayanışma günü düzenliyor.

350 üyesi bulunan ve çeşitli faaliyetler düzenleyen Bozüyük Engelliler Derneği, birlik ve beraberlik adına Engelliler dayanışma günü düzenledi. 18 engelli ve ailelerinin katılımları ile 15 günde bir düzenlenen dayanışma gününde dernek içinde birlik, beraberlik ve maddi dayanışma sağlanıyor.

Yapılan faaliyetler ile ilgili bilgi veren dernek başkanı İsmail Çelik, “18 Engelli ve Ailelerinin katılımıyla 15 günde bir dayanışma günü düzenliyoruz. Gün kimde ise o kişi ikramlar hazırlıyor ve hazırlanan ikramlar yeniyor, günü düzenleyen kişiye kişi başı 20 tl verilerek hem maddi dayanışma hemde birlik ve beraberliğimizi sağlamış oluyoruz.” dedi.

bilecik haberleri

ÇEŞİTLİ KURSLAR DÜZENLİYORUZ

Dernek üye sayısının 350 civarı olduğunu ve günlük faaliyetlere yaklaşık 60 kişi’nin katıldığını ifade eden Çelik, Hafta içi her gün çeşitli kurslar düzenliyoruz. resim, spor, akıl oyunları kuran kursu çalışmalarımız var, Faaliyetlerimiz de engellilerimizin ulaşımını Bozüyük belediyesi Engelsiz ulaşım aracı ile sağlıyoruz ayrıca akşamları İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve İş Kur arasında imzalanan protokol ile engelliler ve ailelerine yönelik istihdam amaçlı engelli bakım kurslarımız dernek etkinlik salonumuzda devam ediyor.” dedi.

bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

 

BOZÜYÜK ENGELLİLER DERNEĞİNDE DAYANIŞMA GÜNÜ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin